Muzgoci Constantin bufon printre clovni

in Politic
Piramida imbecililorMuzgoci Doru Constantin a fost adus de valul din 2012 și eșuat pe țărmul politicii buzoiene ca și consilier județean, fără să aibă vreun aport deosebit sau vreo competență anume. Etern candidat la primăria Nehoiu și nevotat nici de către rude, după ce a trecut prin mai multe partide în goana după ciolan, s-a oprit la PSD făcând echipă cu primarul pușcăriaș al orașului Nehoiu, căprarul Lungu Florentin. Muzgoci Doru Constantin, cunoscut în Nehoiu drept goarna lui Lungu pentru că a atras atenția în campania electorală din 2012 prin faptul că se afla permanent în spatele lui Lungu și vorbea mult și prost la portavoce, este un personaj conflictual, pornit permanent pe scandal, atât de ”apreciat”de către nehoieni încât membrii propriului partid l‑au exclus din organizația orășenească a PSD Nehoiu încă de anul trecut, negăsind nicio posibilitate de comunicare cu mustăciosul scandalagiu.
Legitimitatea lui Muzgoci în PSD este contestată nu numai pentru relațiile de afaceri strânse pe care le are acesta cu pușcăriașul Lungu cu care s‑a certat pentru bani imediat după câștigarea de către PSD a alegerilor locale la Nehoiu, ci mai ales din cauza faptului că ”duetul” Lungu-Muzgoci a fost impus forțat la Nehoiu, cei doi venind pe ușa din dos a partidului după ce au încercat să‑i șantajeze pe cei de la PDL unde erau membri în 2012, cerându‑le portocaliilor nici mai mult nici mai puțin decât 100.000 Euro pentru campania electorală de la Nehoiu.
Consilierul județean este nelipsit din cârciumile din Nehoiu și Pătârlagele unde agasează mesenii cu minciunile lui, localnicii fiind lămuriți de mult în privința gargaragiului și numai bunul simț al omului simplu, de la munte îi determină să‑l tolereze la mesele lor unde se așează neinvitat, fără nicio jenă, umplându‑i de bale în timp ce vorbește. Lăudărosul Muzgoci se erijează în fața neinițiaților în ale politicii într-un mare cunoscător și cunoscut, epatând cu așa-zisele ”conexiuni” pe care le deține în cercuri înalte ale politicii naționale, în magistratură, poliție etc. Practic, dacă dăm crezare mitomanului pare că acesta poate rezolva orice. Dacă vrei un loc de muncă te ajută Muzgoci, dacă îți fată pisica te ajută tot Muzgoci și așa mai departe. Drumul județean Podul Negru – Gura Teghii a fost dat de Muzgoci ca asfaltat sigur în fiecare an după alegeri: 2012, 2013, 2014 și de fiecare dată consilierul județean a demonstrat ce mincinos ordinar este. De fapt Muzgoci nu ajută pe nimeni pentru că nu se poate ajuta nici măcar pe sine, la partid nefiind văzut cu ochi buni, ci doar tolerat, ținut pe la uși, atât timp cât propria organizație l‑a izolat excluzându‑l.
Semidoctul este grav certat cu gramatica limbii române, mărturie stând pseudoblogul său pe care a avut proasta inspirație să publice, făcându‑se astfel iremediabil de căcat și imprimând în conștiința colectivă a nehoienilor faptul că este analfabet. Acest blog nu numai că este plin de reclame reprezentând o sursă evidentă de bani pentru sărăntoc, dar pe acest blog consilierul nu se se sfiește să se laude continuu, într‑o română schingiuită. De domeniul patologicului este și faptul că își scrie singur comentarii anonime în care îl laudă pe Muzgoci, adică se laudă pe sine.
Pentru ca ridicolul să fie absolut, fiul consilierului județean Muzgoci, un băiețaș care se autointitulează ”jurnalist” dar care este la fel de analfabet ca taică‑su a recunoscut zilele acestea pe pagina personală de Facebook că are strânse legături cu teroriști islamiști, amenințându‑l cu ”atentate sângeroase”, cu mitraliere și grenade pe fostul director al liceului din Nehoiu. Muzgoci-fiul a recurs la acest gest extrem nemulțumit fiind de educația primită și realizând că nu stăpânește gramatica limbii române, deci va trebui să care servietele jurnaliștilor adevărați cine știe câți ani de aici înainte. Bogdan Muzgoci, jurnalistu’ pu..i, a intrat în atenția organelor abilitate care vor stabili dacă este în deplinătatea facultăților mintale atât timp cât amenință cu teroriști islamiști într‑o perioadă atât de sensibilă după recentul masacru de la Charlie Hebdo. Și junele jihadist este la fel de îngâmfat ca și taică‑su, amenințând în stânga și în dreapta cu marile relații ”în politica de la centru și în justiție” pe care le au cei doi teroriști nănaci extremiști și analfabeți.
Ca tabloul să fie complet trebuie remarcat faptul că marele consilier județean care este prezentat de o anumită parte a presei buzoiene ca ”un prosper om de afaceri” este de fapt un scamator care face jonglerii cu firmele sale producătoare de chiloți cu mânecuță, firme cu care se joacă de‑a insolvența pentru a păcăli statul. Consilierul a dezvoltat o afacere atât de”profitabilă” încât vinde din portbagajul autoturismului personal tricouri sub licență în parcări și pe marginea șanțurilor. Fostul lider de sindicat Muzgoci, cel care a falimentat fabrica tradițională de Tricotaje de la Nehoiașu lăsând pe drumuri sute de oameni după Revoluție nu și‑a uitat obiceiurile și a rămas același turnător dintotdeauna, fiind de‑al casei pe Chiristigii unde intră fără să se legitimeze și unde‑și dă pe goarnă colegii de partid și amicii de pahar,aviz amatorilor.
Există indicii că gruparea islamistă condusă de Muzgoci‑tatăl va lovi năprasnic în perimetrul liceului din Nehoiu aruncând în aer baloturile de chiloți cu mânecuță rămase în stoc la propriile firme falimentate, consilierul urmând să revendice atentatul și să se dovedească astfel (deși nu mai era necesar) cel mai prost din curtea școlii:

„Teroristul Muzgoci considerat clovn adevărat între bufoni,
Inteligent ca Superman își trage… chiloți cu mânecuță peste pantaloni.

Sursa: http://nehoiuazi.blogspot.ro/

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*