Nevertebratele de la RomâniaTV s-au întrecut iar în manipulări! A dat doar roșul din tricolor și a anunțat că protestatarii au trecut de partea PSD

in Evenimente

Acesta este un pamflet si trebui tratat ca atare…

Ca-n fiecare seară de când au început protestele, nevertebratele de la România TV s-au întrecut în manipulări legate de evenimentele din Piața Victoriei. Aseară au profitat de tricolorul realizat de manifestanți ca să susțină că aceștia au trecut de partea lui Dragnea: au dat pe ecran doar bucata de roșu din tricolor șu au spus că lumea este acolo ca să susțină PSD-ul și guvernul Grindeanu.

”Soros, învins de programul de guvernare al PSD!”, ”Protestatarii s-au convins de bunele intenții ale lui Dragnea” sau ”Manipularea psihotronică a protestatarilor s-a încheiat: ei iubesc acum PSD-ul!” sunt doar câteva din mesajele care au rulat aseară pe burtiera România TV.

În tot acest timp, invitații din studio puneau fiecare umărul cum puteau la manipulare. Cel mai mult s-a remarcat marele mâncător de „dulce” Bogdan Chirieac, care a susținut că George Soros vrea să îi dea în judecată individual pe toți oamenii și câinii pe care i-a plătit ca să protesteze. ”Soros e nervos că oamenii pe care el i-a plătit pentru a da o lovitură de stat s-au trezit și au trecut de partea lui Dragnea”, a susținut acesta. Sursa: Timesnewroman.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.