Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nimeni nu se mai aștepta ca Trump să șocheze, dar a făcut-o din nou. Instigare la crimă. Trump trimis la psihiatru

in Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

Ultimul discurs susținut de candidatul republican la Casa Albă, Donald Trump, a șocat din nou după ce politicianul le-a ”spus pe toate” și nimeni nu s-ar mai fi așteptat să vină cu ceva nou. Cu toate acestea, Trump lovește din nou și face aluzii la asasinarea rivalei sale Hillary Clinton.

Declarația șocantă s-a făcut public în timpul discursului republicanului din Wilmington, North Carolina. „Dacă ajunge să își aleagă judecătorii, nu o să mai puteți face nimic. Deși cei care beneficiază de al doilea amendament al constituției poate că pot face ceva în privința asta, nu știu”, a spus Trump, făcând referire la dreptul președintelui SUA de a numi judecătorii Curții Supreme, drept care în opinia lui Trump va fi folosit de Clinton pentru a-și numi proprii oameni în poziții-cheie.

Al doilea amendament al constituției americane oferă dreptul cetățenilor de port-armă, un drept pe care Donald Trump îl consideră foarte important.

Reacția contracandidatei Hillary Clinton a venit imediat. „Ce spune Donald Trump este periculos. O persoană care vrea să devină președintele Statelor Unite nu ar trebui să incite în niciun fel la violență.”, a declarat Clinton.

Pe de altă parte, Donald Trump a mai lansat afirmația că rivala sa ar fi fondatorul grupării teroriste Stat Islamic, prin faptul că politica de război agreată de Clinton în Orientul Mijlociu a condus la înființarea ISIS.

Potrivit, democratei Karen Bass, membră Camerei Reprezentanților, Donald Trump este bolnav, acesta prezintă toate simptomele unei tulburări narcisiste a personalității, ceea ce îl transformă pe republican în inapt de a guverna o țară. În acest sens a fost lansată o petiție online prin care se cere o examinare psihiatrică a lui Trump. Până acum aproape 30.000 de semnături au fost strânse.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate