img

Noutatea zilei! Gigi Becali, eliberat!

in ShowBiz de

Patronul Stelei este în libertate! Asta după ce Judecătoria Medgidia a aprobat cererea lui Becali de a fi eliberat, o altă instanță confirmă faptul că machedonul întrunește toate condițiile pentru a fi liberat condiţionat

img

Aceeași instanță de judecată a admis, în paralel, cererea întocmită de Comisia Națională de Liberare, ceea ce înseamnă un nou atuu pentru Gigi Becali în vederea eliberării complete pe 31 martiei! Pană atunci însă, Gigi Becali a părăsit în mare secret închisoarea pentru cinci zile, scrie Fanatik.ro.

Soarta Stelei lui Becali în războiul pe care acesta îl are cu oficialii Armatei, care susțin că dețin, în urma decizie irevocabile a ÎCCJ, pe lîngă stemă, și palmaresul echipei înființate în 1947, se poate remedia odată cu eliberarea latifundiarului din Pipera.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din ShowBiz

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web