extraterestri

Nu crezi în extratereștrii? Au fost filmați. VIDEO

in Articole/Stiri online de

De-a lungul timpului multe mărturii cu privire la existența extratereștrilor au fost puse pe seama nebuniei, sau împrejurările în care au fost semnalate dovezi, acestea au fost explicate cu ajutorul a diferite concepte științifice. Lista dovezilor a existenței extratereștrilor nu este lipsită, bineînțeles, de imaginile trucate, menite să aducă audiența, ținând cont de interesul enorm pe care îl provoacă extratereștrii în rândul publicului de toate vârstele.

Următorul video este o compilație de mai multe înregistrări făcute de amatori, imagini verificate de experți și potrivit lor sunt reale, fără trucaj. Ozn-uri care apar și dispar nicăieri, omuleți care coboară din nave spațiale, ori farfurii zburătoare care par să scaneze pământul. Toate acestea au devenit dovezi virale pe internet a faptului că extratereștrii există.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web