Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu este o glumă! Italia oferă gratuit peste 100 de castele, turnuri de apărare și mănăstiri

in Articole/Extern/Stiri online

Nu este o glumă, Italia chiar vrea să ne facem bagajele și să devenim gestionarii propriei clădiri istorice pe care să o deschidem publicului și să încurajm mai mulți turiști să viziteze și alte zone, mai pitorești, decât centrele aglomerate din orașe.
Agenția Proprietății de Stat și Ministerul Patrimoniului Cultural închiriază 103 clădiri italiene istorice. Dintre aceste proprietăți enumerăm: Castello di Blera Lazio, un castel din secolul al XI-lea, nu departe de Roma, sau Castello di Montefiore, un castel din secolul al XIII-lea, în regiunea Marche din estul Italiei sau puteți chiar locui în castelul Orsini-Odescalchi din Bracciano care a găzduit nunta lui Katie Holmes și cea a lui Tom Cruise.
Trebuie totuși să știți că italienii cer ca persoanele interesate să vină cu proiecte concrete despre cum vor renova și vor transforma locul respectiv într-un obiectiv turistic.
Guvernul de la Roma a vizat tinerii antreprenori. Cei care vor avea succes, vor primi drepturile asupra proprietății timp de nouă ani și vor avea opțiunea de a reînnoi contractul de închiriere pentru încă nouă ani.
Ideile antreprenoriale extraordinare vor fi recompensate cu un contract de închiriere de 50 de ani.
Termenul limită pentru depunerea proiectelor antreprenoriale este 26 iunie 2017. Cei care nu vor reuși să le depună până la data limită trebuie să știe că în următorii doi ani, alte 200 de clădiri sunt programate pentru includerea în proiect.
Scopul acestei oferte este de fapt dezvoltarea turismului din Italia și  în alte zone decât marile orașe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate