Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nu vă mai pierdeți timpul prin facultăţi? Haideți la Poliţia Locală! Iată cât câştigă un poliţist local!

in Stiri online

Cel puţin 10 candidaţi se înghesuie pe un loc la Poliţia Locală! Nici nu e de mirare, dacă avem în vedere cât câştigă un angajat aici. Între salariile din diferitele structuri ale sistemului de apărare şi protecţie publică există mari discrepanţe pe care unii le numesc chiar nedreptăţi.

Internetul a „explodat” după ce pe un grup constituit pe o reţea de socializare a fost postat un fluturaş de salarizare din Poliţia Locală, conform căruia angajatul cu pricina încasează lunar nu mai puţin de 4.800 de lei. Adică aproape 1.100 de euro cash. Nu-i rău deloc pentru traiul din România!

„Cum este posibil ca un poliţist local să aibă 4.800 de lei salariu, iar un poliţist adevărat, de la judiciar, de 3.500 de lei?”, se întreabă Decebal Tomuleasa.

La rândul său, Claudiu Albăstroiu spune că militarii „sunt cel mai prost plătiţi”, iar Ion Bălan adaugă că „multe posturi din Poliţia Locală sunt ocupate de foşti poliţişti, care au ieşit cu pensii bune de la stat”.

„La Poliția Locală, Sector 1, cel mai mic salariu în plată a crescut de la 1.200 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 2.400, la 3.600 salariu + 1.200 normă de hrană, TOTAL 4.800. Cu părere de rău, informaţia este adevărată. La Poliția Locală, pe 4 octombrie este examen și sunt minim 10 pe un loc, nume importante din Bucureşti”, mai spune Claudiu Albăstroiu.

Deci, este bine! Ce muncă în străinătate, ce chin să lucrezi în privat, fuga după comenzi, după clienţi, după furnizori. Ce să îţi mai pierzi timpul în facultăţi, în Academia Militară sau de Poliţie?

Nu-i mai bine poliţist local sau chiar şofer de primărie, că şi el are 4.000 de lei salariu!?

Sursa: m.cugetliber.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate