Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Nunta anului. Romii și-au scos dantura de aur și au aruncat-o pe mireasa îmbrăcată cu bancnote de 500 de euro. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Doi romi și-au unit destinele în Slovacia. Dincolo de dragostea pe care și-o poartă, tinerii au ales să marcheze momentul cum nu se poate mai grandios. Zeci de kilograme de aur, bijuterii, bani și mașini de ultimă generație au fost detaliile care au făcut diferența. Ba chiar un invitat și-a scos dantura de aur din gură și a aruncat-o pe mireasă să aibă parte de noroc și bogății în căsnicie, după cum spune tradiția.nunta-png2

Evenimentul a avut loc în oraşul Michalovce, Slovacia. Tinerii îndrăgostiţi Evka şi Lukas de 19 și respectiv 20 de ani aparțin comunității de romi și fac parte din familii extrem de bogate. Cum nu se putea altfel, și nunta a fost opulentă.

Aurul a îmbrăcat totul, de la rochia miresei și costumul mirelui, până la cele necesare în biserică și decorul locației.
Tânăra mireasă a schimbat chiar și ținuta, spre finalul petrecerii afișându-se cu o rochie roșie, ceva mai scurtă, dar tapetată cu bancnote de 500 de euro.

În timpul unui dans tradițional în care mireasa este binecuvântată de invitați cu o ploaie de bani și aur, un bărbat și-a scos dantura de aur din gură și a aruncat-o pe tânăra soție.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate