O bunicuţă plină de energie dansează fantastic pe melodia „Ice, Ice Baby”

in Video

O bunicuţă plină de energie dansează fantastic pe melodia „Ice, Ice Baby” a lui Vanilla Ice, iar mişcările ei i-ar putea face invidioşi chiar şi pe cei cu câteva decenii mai tineri.

Imaginile o surprind pe bunică în bucătărie, în timp ce pregăteste ceva de mâncare. Deşi pare preocupată de gătit, stimabila doamnă prinde ritmul şi începe să danseze pe acordurile melodiei “Ice, Ice Baby”, piesă care făcea furori la începutul anilor ’90.
Simpatică şi vioaie, bunica păstrează ritmul, mişcându-se fenomenal în timp ce-şi continuă treburile pe “ringul de dans” din bucătărie. Nu ai cum sa nu apreciezi prestaţia simpaticei bunici!
Mişcările ei şi voia bună pe care o afişează, pur si simplu te umplu de energie. Urmăriţi filmuleţul de mai sus şi veţi înţelege de ce vârsta nu reprezintă nicio barieră, mai ales când vine vorba de dans.
După ce i-aţi văzut mişcările, nu-i aşa că parcă aţi vrea să le încercaţi?

Text: LiveBiz.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*