femeie-si-un-extraterestru

O campanie încearcă să convingă NASA să trimită prezervative în spațiu petru a asigura protecția relațiilor dintre oameni și extratereștrii. VIDEO

in Evenimente/Stiri online de

Inedit! Asociaţia Suedeză pentru Educaţia Sexuală a inițiat o campanie pentru a atrage atenția populației asupra măsurilor contraceptive.

Reprezentanții asociației vor să convingă NASA, prin intermediul unui clip, să trimită prezervative în spațiu pentru ca extratereștrii să aibă acces la metodele revoluționare de contracepție în caz că decid să se alăture pământenilor.

Campania a fost lansată pe 30 septembrie, de Ziua Internaţională a Contracepţiei. Prin intermediul clipului hilar se dorește informarea populației asupra importanței măsurilor de contracepție, în special prezervativul.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web