O casă pentru mama! Un tânăr, crescut în sistemul de Protecţie, luptă ca să-i ofere mamei sale o casă

in Spiritualitate

O casă pentru mama este proiectul pe care vrea să-l vadă dus la bun sfârşit un tânăr din Cândeşti Vale, Dâmboviţa. Nicolae s-a născut într-o familie săracă, iar din cauza problemelor medicale ale mamei a ajuns să crească în sistemul de Protecţie al Minorilor. Cu toate acestea, a terminat o facultate şi a reuşit să se angajeze.

Chiar dacă nu a copilărit alături de familie, Nicolae a rămas puternic ataşat de mama sa, Elena, pe care o ajută cu tot ce poate. Femeia are probleme mari de sănătate, fiind diagnosticaă cu un handicat grad 2 accentuat. Mai are şi alţi copii, dar aceştia nu mai ţin legătura cu ea.

Prin mila unui localnic, femeia locuieşte într-o casă bătrânească din Cândeşti Vale, neracordată la curent. Nicolae se gândeşte, însă, că odată cu trecerea anilor şi agravarea stării de sănătate, mama sa are nevoie de o locuinţă proprie, racordată la utilităţi. Pentru asta încearcă să strângă bani şi să cumpere o bucăţică de pâmânt pe care să ridice o casă. Cei care vor să îi ajute pe Nicolae şi pe mama sa pot face donaţii în contul:

Banca Trasivania RO40BTRL01601201R16077XX Manciu Nicolae sau îl pot contacta pe Nicolae la numărul de telefon: 0721313623

Mesajul lui Nicolae Manciu: „Am terminat Facultatea de Teologie,am crescut la casa de copii sunt din Jud: D ambovita orasul Targoviste si ma numesc Manciu Nicolae . Doamne ajuta”

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.