scoala virtuala.jpg2

O companie lansează prima școală virtuală de amor. VIDEO

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online de

O companie care produce filme pentru adulţi a lansat prima „şcoală de amor” din lume în realitatea virtuală. Cursurile îi învaţă pe bărbaţi cum să le ofere plăcere partenerelor.

Serviciul se numeşte „Virtual Sexology” şi oferă cursuri de educaţie şi terapie sexuală.
Clienţii îşi pun un headset VR pe cap şi sunt întâmpinaţi, în lumea virtuală, de o tânără atractivă, numită August Ames. Ea este câştigătoarea premiului Adult Video News în 2015. scoala virtuala

Pentru partea de terapie, compania a apelat la ajutorul expertului în terapie sexuală Hernando Chaves.
BaDoink este una dintre primele companii care produc filme pentru adulţi care a lansat servicii VR.

Potrivit SimilarWeb, industria de filme pentru adulţi filmate în realitate virtuală a crescut foarte mult în 2015: 10 dintre cele mai populare site-uri care găzduiesc astfel de conţinut au înregistrat o creştere de peste 200% a consumului de clipuri VR.

sursa: go4it.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Curiozitati

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web