consilier PNL executie

O execuţie în stilul teroriştilor ISIS. Imaginile au fost publicate pe Facebook de un consilier PNL

in Articole de

Mihai Bogdan Bicsi, consilier local şi fost viceprimar al municipiului Suceava, apare în fotografiile publicate pe Facebook simulând o execuţia în stilul ISIS. Bărbatul ţine în mână o drujbă îndreptată spre gâtul unei persoane aflate în genunchi, legate cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean.

13775345_559444760893650_6535610684491982651_n

Fotografiile au fost publicate miercuri seară pe Facebook şi se pare că au fost realizate în timpul unei petreceri de Sfântul Ilie care a avut loc în localitatea Voroneţ din judeţul Suceava. Într-una dintre imagini poate fi observat Mihai Bogdan Bicsi, membru al Biroului Politic al PNL Suceava, consilier local PNL în cadrul Consiliului Local al municipiului Suceava şi fost viceprimar al municipiului Suceava.

Bărbatul ţine în mână o drujbă care este îndreptată spre gâtul unei persoane aflată în genunchi, cu mâinile legate pe lângă corp cu o funie şi cu capul aşezat pe un buştean. Descrierea fotografiei publicată de un prieten al liberalului conţine sintagma „Terorist ISIS capturat la Voroneţ”. Un alt consilier local al municipiului Suceava, Ovidiu Milici (ALDE), a scris un comentariu la fotografia respectivă în care pare că nu este deloc deranjat de astfel de imagini, ci chiar le încurajează:

13680902_1469637769743384_5785319150935627310_n

„Bogdane, eşti sigur că e legat bine?”. Într-o altă fotografie realizată la aceeaşi petrecere, Mihai Bogdan Bicsi apare evocând secera şi ciocanul, simbol al regimului comunist.
Citeste mai mult pe adevarul.ro

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.