FEMEIE.DORMIND.DEZBRACATA1_w

O femeie aproape goală părea că doarme dusă pe iarba unui parc din Romania

in Articole de

Piteştenii care au fost ieri în zona parcului Lumina din cartierul Găvana au avut parte de o imagine pe care nu o vor uita prea uşor, după cum puteți vedea în fotografiile și filmulețul făcute în jurul orei 17 de un trecător și trimise pe adresa redacției noastre.

FEMEIE.DORMIND.DEZBRACATA1_w

Îngrijorător era și aspectul general al femeii: ştrampi rupţi, fără pantaloni sau fustă, doar în chiloţi şi o cămaşă. De-abia pe seară, spun unii martori, femeia şi-ar fi revenit şi ar fi plecat spre casă. Probabil fusese la o petrecere şi, în drum spre domiciliu, i s-a făcut rău şi a adormit în parcul Lumina.

Dacă, într-adevăr, martorii redau realitatea, atunci este extrem de trist că timp de câteva ore bune niciun trecător nu a avut prezența de spirit să anunțe Ambulanța sau Poliția.

FEMEIE.DORMIND.DEZBRACATA2_w-350x262

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.