maxresdefault10

O femeie aratoasa roaga oamenii pe plaja sa-i dea cu crema pe spate! Reactia lor cand sesizeaza pata de pe chilotei

in Video de

Suntem atenţi la orice detaliu şi apreciem sau chiar supraapreciem ceea ce este frumos, iar asta e valabil şi când vine vorba de o femeie arătoasă.

maxresdefault10

Totuşi, când o femeie foarte apreciabilă, respectabilă, frumoasă, sexy, are o pată de ciocolată pe chiloţi, în mod cert nu ne gândim că ar fi o pată de ciocolată, ci altceva, mult mai scârbos!

Care sunt reacţiile?

În videoclipul de mai jos putem viziona un experiment social, o farsă în care o femeie îşi pune un pic de sirop de ciocolată pe partea din spate a chiloţilor şi roagă persoane la întâmplare de pe plajă să o ajute întinsul cremei pe spate.

Reacţiile sunt diferite, unii oameni nebăgând în seamă detaliul, alţii chiar plecând de lângă ea în momentul în care sesizează pata de pe chiloţei!

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Video

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web