jump

O glumă macabră. Un tânăr legat la ochi a fost pus de prieteni să sară în gol. VIDEO

in Diverse de

Un grup de tineri și-au convins amicul să sară în gol. Legat la ochi, tânărul în cauză a fost de fapt victima unei glume macabre.

Îmbrăcat în supererou și legat la ochi, un tânăr spaniol a fost convins de câțiva prieteni să facă Bungee Jumping fără a lua și măsurile firești de protecție. Tânărul este vizibil îngrozit de idee, dar este încurajat de pe margine și în ciuda țipetelor de femei care se auzeau pe fond, într-un final sare.

În realitate, amatorii de aventuri extreme și-au pus prietenul să sară de pe un trotuar, care nu a pus în pericol tânărul în niciun moment.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.