Blat:
- 1 ceașcă migdale
- 2 linguri ulei de cocos, topit
- 1/4 ceașcă de cacao pudră
1. Pune migdalele în robotul de bucătărie până se sfărâmă
2. Adaugă uleiul de cocos topit și cacao și procesează până se omogenizează
3. Pune amestecul într-o tavă cu diametrul de 20 de cm
Citeste si: Reţeta simplă a făcut deliciul copilăriei a zeci de generaţii! Desertul „Lapte de pasare” faimosul desert franţuzesc al bunicilor
Crema:
- 2 cești de caju lăsate la înmuiat peste noapte
- 1/3 ceașcă de agave crude sau alt îndulcitor
- 1/2 ceașcă de unt de cacao topit
- 1/3 ceașcă ulei de cocos topit
- 1 păstaie de vanilie
- 2 cești zmeură
1. Puneți în blender caju, agave, untul de cacao, uleiul de cocos și vanilia și mixați la viteză mare până se omogenizează.
2. Împărțiși crema în două parți. Puneți un strat direct pe blat, apoi puneți zmeura și deasupra celălalt strat de cremă.
Citeste si: Prajitura din 3 ingrediente a unei japoneze a inebunit tot globul!
Glazura
- 1/2 ceașcă de cacao pudră
- 1/2 ceașcă de agave sau alt îndulcitor
- 1/4 ceașcă de ulei de cocos topit
1. Amestecă toate ingredientele împreună și pune amestecul deasupra.
2. Lasă la frigider aproximativ 3 ore.
Citeste si: Cel mai bun desert al verii. Fara blat, fara coacere si fara prea multa bataie de cap.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net