O masina nemteasca suta la suta se confrunta cu un vehicul romanesc. Cine castiga oare?

in Video

Pe o straduta mica din Vulcana-Bai, o comuna din Dambovita, se duce o confruntare-soc! O masina nemteasca suta la suta se confrunta cu un vehicul romanesc. Cine castiga oare? Ai vrea sa faci un pariu inainte sa dai play clipului si inainte sa citesti mai departe?

hqdefault

Un Audi A6 Quattro participa la un “drag-race” cu un Aro, vechi de cand lumea. Si culmea, lupta nu e deloc echilibrata.

Masina nemteasca nu prea are sanse in confruntarea cu cea facuta de romani. Audi-ul este tarat metri intregi atunci cand Aro-ul romanesc trece la treaba. Ambii soferi incearca sa castige, se apasa bine de tot pe pedale, insa doar un vehicul are castig de cauza. Iar acesta nu este Audi A6 Quattro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.