O moștenire picată din cer i-a făcut milionari pe cei 80 de locuitori ai sătucului spaniol Cerezales del Condado.

in Diverse/Extern/Stiri online de

Pentru micul sătuc spaniol, nașterea și moartea lui Antonio Fernandez care a devenit miliardar datorita unui brand renumit de bere, a însemnat realizarea unui vis pe care toți îl avem:”Vrem să pice bani din cer!”.

 Antonio Fernandez a plecat din satul natal de tânăr, la 14 ani, deoarece părinții care erau foarte săraci nu aveau posibilități materiale pentru a-și crește cei 13 copii. La vârsta de 32 de ani, în anul 1949, spaniolul a emigrat în Mexic unde a început să muncească la compania unchiului soției(Grupo Modelo) , iar aici a devenit în 1971 CEO-ul companiei care produce celebra bere mexicană Corona.

 Deoarece anul acesta Antonio Fernandez în vârstă de 99 de ani a murit, miliardarul a lăsat prin testament 200 de milioane de euro oamenilor din satul natal. În sat sunt înregistrați 80 de locuitori și aceasta înseamnă că fiecare a primit 2,5 milioane de euro.

 Se pare că miliardarul nu a uitat niciodată de unde a plecat și a arătat acest lucru prin faptul că i-a făcut milionari în euro pe sătenii micului sătuc spaniol Cerezales del Condado.

Buzau-bani din cer

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Ultimile din Diverse

Daţi-ne un "LIKE":Ne urmaresti deja? Poti inchide aici
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web