O noua marca de tigari ieftine in Romania! Cat costa si cum arata pachetul

in Articole

A apărut o noua marcă de ţigarete ieftine în România

Producătorul JTI, prima companie multinaţională care a intrat pe piaţa locală a ţigaretelor, a lansat recent, în România, un nou brand. Sunt ţigări create pentru piaţa din Rusia.

ld_filter_king_size_unopened_full_cigarette_pack_24042400

JTI România, membră a Grupului Japan Tobacco, unul dintre cei mai mari producători internaţionali de produse din tutun, şi-a completat recent portofoliul de produse cu marca LD. Compania comercializează branduri precum Camel, Winston, Glamour, Mevius (Mild Seven) sau Silk Cut. Preţul unui pachet este de 12,8 lei. Ţigaretele sunt atât în format lung cât şi clasic scrie economica.net

LD a fost lansată iniţial pe piaţa din Rusia, în 1999 şi a fost promovată  pe ideea unei mărci internaţionale de valoare, vândută la un preţ bun.  Ţigaretele LD erau produse la Liggett-Ducat, cea mai veche fabrică de profil din Moscova, iar acum sunt distribuite pe 36 de pieţe din Europa, Asia, Africa şi America.

În momentul de faţă, JTI operează patru fabrici de ţigarete în Rusia.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*