O noua zi, o noua bataie in parlamentul ucrainean. De ce si-au dat pumni doi sefi de partide

in Extern de

Scene incredibile, la Kiev! Doi sefi de partide s-au luat la bataie chiar in cursul unei reuniuni a parlamentarilor cu functii inalte, din diverse formatiuni politice.

Pe un ton inchizitorial, liderul Partidului Radical l-a acuzat pe seful unui partid de opozitie, ca, la fel ca un alt politician, face naveta la Kremlin pentru a primi instructiuni de la guvernul rus.

Cel acuzat a sarit ca ars de pe scaun si a raspuns cu pumni. Cu greu a fost potolit de alti participanti la sedinta relateaza stirileprotv.ro

„Putin are un plan de destabilizare a Ucrainei, inclusiv in interiorul parlamentului nostru”. Asa a explicat cele intamplate presedintele legislativului ucrainean, si el martor la incaierare.

loading...
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.