Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei "Vlad Tepes" a organizat, joi noapte, o ampla actiune de depistare a prostituatelor din Bucuresti

O polițista, ofițer sub acoperire a fost la un pas să fie violata de un profesor universitar. „Mi-a ridicat fusta… sărutându-mă cu forță”

in Spiritualitate de

Cercetarile procurorilor realizate la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa, aduc in prim plan corupția în universitatea condusă de soţia lui Sorin Frunzăverde, dar şi despre calitatea unor profesori de acolo. O polițista, ofițer sub acoperire a fost infiltrată în universitate, mărturia ei scoțând la iveala detalii halucinante despre prodecanul uneia dintre facultăți, care a fost la un pas să o violeze.

Conform adevarul.ro, procurorii Parchetului General care realizează ancheta de la Universitatea Eftimie Murgu din Reşiţa au reuşit să introducă în universitate, pentru a strânge probe, o studentă – ofițer acoperit.

Tânăra polițistă i-a căzut cu tronc prodecanului de la Facultatea de Ştiinţe Sociale, care s-a oferit să o ajute în schimbul unor servicii sexuale. Pentru că studenta sub acoperire refuza să întreţină relaţii sexuale cu el, prodecanul i-a cerut măcar câte un sărut pentru fiecare examen promovat.

De altfel, profesorul universitar ştia că „la fel a păţit un coleg de-ai lui, l-a întrebat o fată care era sub acoperire, iar el a răspuns că vrea să se culce cu ea, ulterior fiind arestat pentru asta”. Cu toate acestea, profesorul nu a renunţat la gândul de a întreţine relaţii sexuale cu studenta pe care a ajutat-o la examene.

Citeste si: Cazul care a socat opinia publica prin duritatea lui! De ce crezi ca a ajuns un baietel de 9 ani sa arate asa?

universitatea eftimie murgui

Mi-a repetat în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă” „În continuare a insistat să mă sărute, mă ţinea de mână, a venit lângă mine în pat şi a început să mă mângâie pe picioare, să mă sărute pe mână şi pe gât. Deşi i-am spus să se oprească acesta continua să o facă şi mă ţinea strâns astfel încât să nu pot să mă ridic din pat. Când am reuşit să mă ridic, a făcut-o şi el iar apoi a venit şi m-a strâns în braţe. Dacă acesta a văzut că nu cedez sub nicio formă mi-a propus altceva. Franţ Florin m-a întrebat câte examene am avut în iarna iar eu i-am răspuns că am avut şapte apoi mi-a zis că pentru ele ar trebui să-i dau şapte pupici, câte unul pentru fiecare, menţionând-i că este o plată bună. (…) Din nou a încercat să tragă de mine să mă sărute, repetând în mod constant că trebuie să-i plătesc cele şase examene promovate în iarnă cu ajutorul acestuia şi că nu va pleca din camera mea până n-o să-l sărut. Văzând că insistă foarte mult i-am precizat acestuia să se oprească, că trebuie să înţeleagă că nu este momentul şi să aibă mai multă răbdare cu mine, iar acesta a plecat destul de nervos”, a arătat investigatoarea sub acoperire în procesul verbal pe care l-a întocmit după întâlnirea cu profesorul.

Citeste si: Un tânăr de etnie romă a dovedit o ambiţie fără margini. Exemplu pentru coetnicii romi

Tânăra a mai povestit că la o altă întâlnire, prodecanul de la Reşiţa a fost şi mai insistent. „Franţ Florin a început să mă atingă, să mă sărute pe gât, pe mâini, pe obraz, să mă strângă în braţe şi să-mi pună mâna pe fund, încercând să întreţină relaţii sexuale cu mine. (…) După ce Franţ Florin mi-a spus că va trebui să-l conving să dau examenul mai devreme doar cu el, a încercat să mă sărute de mai multe ori, m-a sărutat forţat pe gură şi chiar m-a trântit în pat punându-se peste mine şi încercând din nou să întreţină forţat relaţii sexuale cu mine. A insistat să mă sărute întrebându-mă ironic dacă ştiu să o fac sau sunt “la grădiniţă”, a mai spus poliţista sub acoperire

Citeste si: Au murit tinandu-se de mana, asta dupa ce i-a șoptit “așteaptă-mă, vin și eu în curând”

Citeste mai mult pe  Adevarul.ro

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.