Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O poveste de dragoste adevărată, rezistă în timp. Ne-au dovedit-o nonconformistul Emmanuel Macron și Brigitte

in Articole/Extern/Stiri online

Povestea de iubire a celor doi a început la un liceu iezulit din Amiens. El, care nu împlinise încă 16 ani, s-a îndrăgostit în anul 1993 de profesoara care coordona cercul de teatru și care era cu 24 de ani mai mare. Brigitte era căsătorită și avea trei copii.
Brigitte a destăinuit că adolescentul Macron i-a făcut o promisiune uimitoare:”Indiferent ce vei face, mă voi căsători cu tine!”
Dezvăluirile unui vechi prieten ne arată că tânărul Emmanuel Macron a dorit să-și trăiască povestea de dragoste cu orice preț și atunci „părinții l-au dat afară din casă, iar el a plecat trântind ușa”.
La vârsta de 17 ani, Macron s-a mutat într-un liceu parizian, dar a rămas îndrăgostit de aceeași femeie matură. În fiecare zi, cei doi vorbeau foarte mult la telefon și, până la urmă, Brigitte a divorțat și l-a urmat la Paris. S-au căsătorit în 2007, dar mai înainte Macron le-a cearut permisiunea celor trei copii ai fostei profesoare de artă. Aceștia, în 2007 erau deja adulți.
De zece ani este însurat cu fosta lui profesoară din liceu, care deja are 7 nepoți și îi atribuie soției lui iubite Brigitte meritul de a fi „forța care l-a purtat către victoria de duminică seara”.
El a istorisit povestea lui de viață francezilor, pentru a le arăta că, dacă inima lui face o alegere, angajamentul lui este de nezdruncinat și este pe viață.
Pe tot parcursul campaniei, soția i-a fost mereu alături. Împreună luau decizia asupra agendei zilnice și ea îi revedea discursurile.
Nonconformistul Macron a arătat că deși nu are o familie clasică, dragostea lor este chiar mai mare decât într-o familie convențională, iar Brigitte care a dovedit că este o femeie cu un caracter puternic, a spus despre soțul ei;”Încă n-am descoperit vreun domeniu în care să nu fie bun.”

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web