Aceasta reteta de prajitura cu biscuiti si frisca propusa de netmums.com este delicioasa si foarte usor de preparat!
INGREDIENTE
230 g biscuiti cu fulgi de ciocolata
150 ml frisca
2 linguri cafea instant
50 g fulgi de migdale
PREPARARE
Pune apa la fiert si prepara cafeaua, apoi las-o sa se raceasca intr-un bol. Pune frisca intr-un alt bol si asigura-te ca o amesteci bine.
Dupa ce cafeaua s-a racit, inmoaie biscutii in cafea, astfel incat sa fie complet acoperiti. Dupa ce ai terminat, asaza un strat de biscuiti pe o tava, adauga putina frisca peste ei, apoi al doilea strat de biscuiti.
Acopera tava cu o folie transparenta si las-o la frigider cateva ore. Dupa ce prajitura s-a intarit, adauga restul de frisca, apoi presara fulgii de migdale. Prajitura trebuie sa mai stea la rece cateva ore inainte de a fi savurata.
Sursa: andreearaicu.ro