Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O Romanie plina de flori! Noua modalitate de avertizare a autoritatilor cu privire la starea drumurilor.

in Evenimente

Străzile din România sunt o adevărată capcană pentru șoferi.

Un grup de tineri locuitori în zona Turnuri din Balş au găsit o nouă modalitate de avertizare a autorităţilor din Balş care nu au luat măsuri cu privire la starea asfaltului din această zonă. Aceştia au umplut gropile cu pământ, în care au plantat diverse plante şi flori.

flo1

Văzând că autorităţile nu-şi îndeplinesc promisiunile făcute în ultimii ani, cum că gropile dintre blocuri vor fi acoperite, bălşenii au urmat metoda aplicată şi în alte oraşe din ţară, şi au plantat mai multe sortimente de plante în gropile din asfalt, în apropierea sensului giratoriu din zona blocurilor Turn. Aceştia s-au amuzat pe seama condiţiilor pe care le au de suportat de fiecare dată când trec cu maşinile pe aici, hazul fiind ultima speranţă de a obţine ducerea la bun sfârşit a promisiunilor autorităţilor.

flo2

„Fiecărei gropi din asfalt îi stă mai bine astupată, noi am ales să plantăm diverse sortimente de plante şi flori. Este mult mai bine aşa, pentru că, pe timp de ploaie, oamenii se vor putea ghida după ele şi vor putea evita mai uşor aceste gropi. Dacă după atâţia ani de promisiuni nu s-a găsit nimeni care să le şi respecte, asta este tot ce ne-a mai rămas de făcut. Ne rupem maşinile în două în aceste gropi, deşi taxele nu sunt deloc mici, nimănui nu-i pasă de cum arată acest drum. Nu este nevoie de cine ştie ce proiect amplu, pentru că suprafaţa care trebuie asfaltată este foarte mică, sunt numai câteva sute de metri. Vom continua să plantăm în aceste gropi, poate, la un moment dat, autorităţile vor înţelege care este nemulţumirea noastră şi vor acţiona ca atare”, a declarat un locuitor din zona Turnuri, afectat de prezenţa gropilor din asfalt.
Zona Turnuri nu este nici pe departe singura zonă din oraş în care gropile reprezintă o problemă pentru populaţie, însă, în planul de investiţii pentru acest an nu au fost prinse lucrări de asfaltare, scrie gazetanoua.ro. Singurele lucrări de acest gen ar fi trebuit să aibă loc în mai multe zone cuprinse în proiectul „Reabilitarea şi reamenajarea cartierului Oraşul Nou”, însă lucrările au stagnat şi aici. Astfel de practici ar putea să se extindă şi în alte cartiere din oraş în care există aceeaşi problemă.

Locuitorii din Valea Jiului s-au săturat de găurile din asfalt și s-au apucat să le umple cu flori. Este vorba chiar de drumul principal din Valea Jiului care unește Petroșaniul de celelalte orașe mai mici din zonă. Indiferența autorităților l-a adus într-o stare deplorabilă iar șoferii care trec pe acolo riscă zi de zi să-și distrugă mașinile.

Puteți vedea cu ochii voștri cât de gravă este problema.

strada1

Cazurile de acest gen au luat amploare în toată țara, dar oare pe când se va lua și o măsură concretă? Nu se cere mult, decât o petecire a unor străzi oricum foarte circulate!

Citeste mai mult aici:

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate