O sa ramai uimit! Un perete „Anti-pipi” pentru a lupta impotriva petrecaretilor.

in Articole

Înfuriat de petrecăreți care urinau pe pereții din cartier, locuitorii unui bloc din Bucuresti, au fost inspirati de principiul „aspersoare de udat” si au aplicat un strat de lac hidrofob pe peretele blocului pe care fluxul de urină sare si vine inapoi pulverizandu-se pe pantofi.

perete anti-pipi

Localnicii au decis să ia taurul de coarne,saturandu-se de petrecaretii nocturni care spurcau zidurile blocului din cartierul lor. Blocul se afla aproape de cateva discoteci, cluburi de noapte care atrag multi petrecareti ce evita sa caute o toaleta si considera ca este mai simplu sa viziteze blocul cu pricina.

În fiecare duminică dimineață, zona este găsită murdara, plina, de „detoate”, scăldata în mirosuri dezgustătoare. Urinatul public nu este cea mai buna dovada de civilizatie.

Deci, pentru a lupta împotriva acestui fenomen, localnicii si-au acoperit zidurile cele mai amenințate cu un strat de lac hidrofob care a facut pe multi aventurieri sa plece uzi spre casa.  Obiectivul acestei actiuni se ghideaza pe un principiu simplu „întoarcerea la expeditor”, prin pulverizarea pe pantofi a necazului.

Asa se intampla daca dai cu lac hidrofob pe un boltar!

5942287077475

Localnicii chiar au avertizat pericolul ce ii poate paste!

2745977353723

Principiul „intoarcerea la expeditor”

9596367195948

Deci daca va confruntati cu aceasta problema in jurul blocului sau locuintei acum stiti ce trebuie sa face-ti! Distribuie acest articol daca consideri ca mai poate ajuta si pe altcineva!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*