chivu3

O stewardesă a râs de ținuta Loredanei Chivu, iar TAROM a trimis-o la ”reeducare” și trage după ea toată echipa

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online de

În urma unei plângeri depuse de Loredana Chivu împotriva unei stewardese TAROM, angajata în cauză a fost trimisă împreună cu echipa de colegi la ”reeducarea” comportamentului pe care trebuie să îl aibă în fața pasagerilor.

Totul a început luna trecută, când Loredana Chivu aflată la bordul unui avion TAROM în drum spre Timișoara, a fost fotografiată de o stewardesă care a postat ulterior imaginea pe Facebook, asezonată cu un mesaj umilitor: “Cum naiba la 50 de grade să te îmbraci cu geacă din piele (galbenă) și papuci gen (mov)… plus o rochie f f f f scurtă care era tot galbenă, mai avea și o geanta aurie! Ori m-am tâmpit eu, ori a luat-o moda razna, deși la cât stau în avion, numai în uniformă, s-ar putea să fi rămas puțin în urmă! Pasagera din imagine este Loredana, aia… nu știu cum o mai cheamă, de la televizor că tot în urma sunt și cu acest gen de apariții… “, a scris stewardesa Ana A.postare-chivu-tarom

Imediat după postarea buclucașă, Loredana Chivu a făcut o plângere. De curând reprezentanții TAROM au anunțat și verdictul. Angajata va fi cercetată disciplinar în cadrul companiei, iar colegii au fost și ei afectați de incident.

”Codul de Conduită al Însoţitorului de Bord și cel de Etică al Companiei conţin prevederi clare, referitoare la atitudinea însoţitorilor de bord în relaţia cu pasagerii, reglementări ce au ca scop principal grija faţă de pasager și nevoile acestuia. Ținând cont de aceste aspecte și de gestul neprofesional al angajatei noastre, Compania TAROM a iniţiat o procedură de cercetare disciplinară și un proces de reinstruire al personalului de cabină despre responsabilitatea și discreţia necesară în interacţiunile fiecăruia, în social media, astfel încât să nu aducă prejudicii pasagerilor sau imaginii Companiei”, a precizat TAROM, potrivit CanCan.chivu

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web