Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O tânără a plătit un prieten să o mutileze. Urma să fie despăgubită de firma de asigurări. Suma pentru care a plănuit să rămână invalidă

in Evenimente/Extern/Stiri online

Gest șocant făcut de o tânără din Vietnam. A convins un prieten să joace rolul călăului și să îi taie o mână și un picior pentru a înscena ulterior un accident tragic, care i-ar fi adus 180.000 de dolari din asigurarea de sănătate.

2.200 de dolari a fost suma pe care tânăra de 30 de ani a plătit-o lui Doan Van D, un prieten apropiat, pentru a o mutila. O mână și un picior tăiat ar fi transformat-o pe tânără în invalidă, condiție pentru care firma de asigurări i-ar fi oferit 180.000 de dolari ca despăgubire.tanara-invalida-vietnam

Tânăra a mers pe șinele de tren, iar imediat după oroarea mutilării, au chemat ambulanța, spunând că femeia a fost tăiată de un tren, iar bărbatul, un necunoscut, a găsit-o astfel la locul accidentului. Ajunsă la spital, medicii au spus că femeia a avut noroc că a supraviețuit.

Polițiștii care i-au luat declarații tinerei, au observat o apropiere inexplicabilă între victimă și martor, devenind astfel suspicioși că cei doi s-ar cunoaște de foarte multă vreme. Dacă autoritățile au crezut inițial că la mijloc este un plan criminal și au pus presiune asupra tinerei, au rămas uimiți să afle că de fapt victima urmărea să încaseze o asigurare de 180.000 de dolari, pe care o încheiase cu puțin timp înaintea incidentului.

În cele din urmă, polițiștii au renunțat la acuzații împotriva celor doi tineri, considerând invaliditatea femeii o pedeapsă suficientă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate