Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O tânără din Canada, își exprimă talentul pictând pânzele cu ajutorul pupicilor

in Extern/Stiri online
Când ești hărăzit cu talent și inventivitate poți să realizezi adevărate capodopere folosind propriile mijloace, în acest caz buzele. 
 
Putem spune că tânăra  Alexis Fraser din Toronto a realizat tablouri impresionante.
Procedeul inedit al artistei este folosirea buzelor rujate pentru a săruta pânzele în desăvârșirea unor portrete uimitoare, cum sunt cele ale lui Frank Sinatra, Sophia Loren, Marilyn Monroe, Elisabeth Tailor si ale altor  renumiti artiști. Portretele au fost văzute  în cadrul unui vernisaj organizat de Alexis.
Pentru a finaliza capodopera, pictorița, nivelează culoarea cu ajutorul uni șervețel demachiant. Doar dacă te uiți cu atenție, îți dai seama că pânzele sunt pictate cu pupici.
Un tablou pictat de tanara din Canada este realizat cu peste 8.ooo de pupici și  se vinde cu sume cuprinse între 3.500 și 10.000 de dolari.

Buzau Picturi cu pupici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate