prostituata 2

O tânără infectată cu HIV se prostituează pe străzile Capitalei

in Evenimente/Stiri online de

O tânără de 24 de ani, cunoscută ca prostituată profesează liberă pe străzile Bucureștiul, deși s-a confirmat faptul că femeia este infectată cu HIV. Femeia își vinde corpul în special în zona Valea Oltului, este însărcinată și inconștientă de riscul pe care îl reprezintă pentru copil și clienții săi.

Prostituata a fost filmată cu camera ascunsă, imagini care demonstrează că femeia acceptă cu ușurință propunerea unui client de a întreține raporturi intime neprotejate, cu specificația să nu zică nimănui de acest lucru, ba chiar mai mult, tânără asigură clientul că nu e bolnavă.prostituata hiv

Femeia a fost victima unei rețele de prostituție, iar după ce șefii ei au fost arestați, iar tânăra cercetată, acesta a fost lăsată liberă, moment în care s-a întors pe străzi unde pune în pericol zeci de oameni. „Nu se poate face nimic ca ea să nu aibă contact cu alți oameni. Indiferent că face prostituție sau nu, că orice om din Romania asta, e liber… Atunci e liber să-și ia propriile decizii.”, a declarat pentru ProTV, Dan Popescu, Asociația Română Anti-Sida.

sursă: ProTV

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web