Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

O tipă frumoasă, blondă şi extrem de apetisantă avea o papagaliţă

in Stiri online

O zi bună începe întotdeauna cu un zâmbet, așa că îți propunem să te amuzi copios cu bancul zilei.

1507815_898344373546371_4029247917918510643_n

O tipă frumoasă, blondă şi extrem de apetisantă avea o papagaliţă, care o imita mai mereu. Când ajungea acasă, obişnuia să se aşeze în faţă oglinzii si să zică: „- Sunt frumoasă, sexi şi îmi place să fac sex”. Papagaliţa la fel, repeta dupa ea. Toate bune, însă, până într-o zi, când vine un preot în vizită:

– Vai, ce papagal frumos aveţi. La scurt timp papagaliţa începe: „Sunt frumoasă, sexi şi îmi place să fac dragoste”. Preotul oripilat, spune:

– Vai, cum se poate una ca asta!? Eu am doi papagali care citesc din biblie şi se roagă toată ziua. Dă-mi papagaliţa mie 2-3 zile ca să o reeduc.

Zis şi făcut. Ajunge papagaliţa în mijlocul papagalilor preotului şi începe cum era învăţată: „- Sunt frumoasă, sexi şi îmi place să fac dragoste”, la care unul din papagali zice: ” – Vezi băi că nu ne-am rugat degeaba?

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web