telefon-in-buzunar-691x360

Obiceiul de a tine telefoanele mobile in buzunar este unul foarte periculos pentru sanatate si ar trebui sa va opriti imediat

in Sanatate de

Medicii rusi avertizeaza ca obiceiul persoanelor de a tine telefoanele mobile in buzunar este unul foarte periculos pentru sanatate si ar trebui sa va opriti imediat. 

„In primul rand, tinta este sistemul nervos, dar si cel endocrin si sistemul de reproducere sunt afectate. Numeroase studii au aratat ca organismul uman raspunde la aceasta radiatie, si, desi aceste reactii nu au fost inca studiate complet, nimeni nu contesta faptul ca utilizarea telefoanelor mobile necesita prudenta”, a declarat Nikolai Kononov, adaugand ca 70% din totalul populatiei primeste radiatii electromagnetice de la telefoanele mobile.

telefon-in-buzunar-691x360

Acestia recomanda tuturor utilizatorilor sa nu mai pastreze telefonul in buzunar, ci cat mai departe de organele vitale. De asemenea, trebuie sa treaca 15 minute intre apeluri.

sursa: observator.tv

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Sanatate

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web