Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Operatiune sub drapel Fals! Au nevoie de „pretext pentru a da legi „Big Brother”

in Extern

In dorinta de a accelera Noua Ordine Mondiala, Iluminatii, prin tot ceea ce inseamna Servicii Secrete (ca doar d-aia sunt secrete), au inceput anul 2015, in forta, punand la cale o operatiune sub Drapel Fals, menita sa induca panica in randul populatiei, iar populatia ignoranta si prost informata ca si in cazul demolarii turnurilor WTC, de la 11 septembrie 2001, sa accepte “legi anti-terorism”, al caror rol este acela de a restrange si mai mult libertatile fundamentale ale oamenilor, generand automat un control de tip “Big Brother” in viata oamenilor.

Prima data citez din presa oficiala, cea propagandistica, prin care Iluminatii opereaza de minune, iar Hotnews.ro este exemplul perfect in acest sens:

“Un atentat terorist a avut loc miercuri dimineata la sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed. Bilantul se ridica la 12 morti. Atacatorii au fost doi barbati cu cagule negre, care au ucis doi politisti si zece membri ai redactiei, printre care directorul si unul din actionarii ziarului.

Atentatorii, care vorbeau franceza fara accent, sunt cautati de autoritati, in timp ce nivelul de alerta in zona Parisului a fost ridicat. De semnalat faptul ca la ora 12.28, redactia Charlie Hebdo publica, pe contul de Twitter, un desen care il infatiseaza pe Al Baghdadi, liderul gruparii Statului Islamic, peste care apare textul: “Urari si lui Al Baghdadi”.

Atacatorii au strigat “Allah Akbar” si “L-am razbunat pe profetul Mahomed”, dupa care au fugit de la locul atentatului cu o masina, gasita ulterior de politisti. Forte impresionante de ordine sint desfasurate in toata capitala Frantei.”[1]

Cateva intrebari pentru propaganidstii care sustin ca niste teroristi amarati au reusit sa comita cel mai mare atentat din istoria Frantei ?!

1. Totul era filmat de la un balcon, cu zoom, exact ca intr-un film regizat !

Cat de mult curaj sa ai, ca sa stai la balcon, sa relativ aproape (etajul 2-3) si sa filmezi o operatiune terorista in desfasurare. Nu ti-ar fi frica sa nu fi ucis ? Asta daca nu cumva esti si tu implicat intr-o regie ! Asa era filmata si asasinarea singurului presedinte, ne-mason din istoria SUA, John Fitzgerald Kennedy !

2. Politistul de jos este impuscat in cap, de foarte aproape, fara sa-i curga sange !

Politistul a fost impuscat in cap, de foarte aproape, in cap, cu un Kalasnikov. Nu se vede nici o picatura de sange, caci la o astfel de impuscatura, de aproape, ar fi trebuit sa-i explodeze craniul ! Poate ne lamuresc “expertii” ?!

3. Uitarea unei carti de identitate in masina !

Autoritatile au gasit in masina teroristilor o carte de identitate. Acum se pune intrebarea: tu ca terorist, cand te duci sa comiti un act odios, iti iei actul de identitate dupa tine, pentru a putea fi gasit si identificat usor ? Acestia erau imbracati in negru, avand fetele acoperite de o cagula. De unde stim noi ca cei prezentati la TV sunt adevaratii teroristi ? In masina putea fi pus orice fel de carte sau carti de identitate, asadar oricui i s-ar fi pus cartea de identitate acolo ar fi fost considerat suspect.

4. Masina teroristilor – cu una au venit si alta s-a ridicat pentru cercetari !

Masina teroristilor, un Citroen, avea oglinzile de culoare deschisa, fata de restul masinii care era inchisa. La ridicarea masinii pentru cercetari amanuntite, din profil, se vad oglinzile retrovizoare ca au culoarea identica cu masina. Oare sigur vorbim de aceeasi masina?!

5. Serviciile Secrete din Franta ii stiau bine pe presupusii teroristi!

In 2005, France 3, a facut un reportaj despre unul dintre acesti doi suspecti, din acest caz. Reportajul avea in vedere tinerii islamisti cu potential extremist. Suspectul vorbeste in reportaj, la fel si educatorul sau social da interviu cu privire la suspect, ne este prezentat cum se antreneaza acesta. Asadar, Serviciile Secrete Franceze stiau foarte bine aceste lucruri. Par foarte suspecte, asa-i ?!

6. Doi teroristi au vorbit cu jurnalistii postului BFMTV inainte de tragicul eveniment !

Asta-i chiar buna ! Acesti doi teroristi, inainte sa “comita” fapta, caci nu stim daca au fost ei, caci cei care au ucis jurnalistii de la Charlie Hebdo, erau mascati, pregatiti parca de razboi. Este ceva ce nu se potriveste aici – “teroristii intra in direct la un post TV”. Miroase a ceva foarte suspect ! Nu avem de unde sa stim ca, cei care vorbeau in acel moment cu jurnalistii de la BFMTV, erau tot aceeasi cu cei ucisi de fortele “anti-teroriste”. Oricine poate sa-si dea un nume pe post, mai cu seama ca era inainte de evenimentul tragic si poate sa spuna orice, fara sa fie vazut, caci nu vorbim de videotelefonie, in care sa fie si vazut.

“Atentatele teroriste” sunt Operatiuni sub Drapel Fals !

O Operatiune sub Drapel Fals, asa cum precizeaza si Wikipedia[2], este o operatiune sub acoperire realizata numai de Serviciile Secrete ale unui Stat, pentru a induce in eroare publicul, in asa fel incat operatiunea sau operatiunile sa para ca si cum ar fi fost efectuate de alte entitati, respectiv “celule teroriste”.

Operațiunile cu steaguri false sunt operațiunile secrete conduse de guverne, corporații sau alte organizații, care sunt concepute pentru a apărea că sunt efectuate de către alte entități. Numeroase teorii conspirative s-au dezvoltat sugerând că operațiunile cu drapel fals au fost efectuate pe parcursul secolului al XX-lea, precum și secretul despre natura reală a evenimentelor a fost menținut cu succes de operațiuni de mușamalizare. Iată o listă de astfel de operațiuni:

– Scufundarea vasului RMS Lusitania (1915) – se presupune că a fost torpilată în zona coastei Irlandei de un submarin german în timp ce se întorcea de la New York. Dar o altă ipoteză susține că a fost o înscenare.
– Incidentul Gleiwitz (1943) – forțe naziste care s-au dat drept polonezi au atacat pe 31 august 1939 stația radio germană Sender Gleiwitz. În baza acestui pretext, după o lună Germania atacă Polonia
– Operațiunea Ajax (1953) – prim-ministrul iranian Mohammad Mosaddegh este demis printr-o lovitură de stat sub steag fals organizată de Occident
– Operațiunea Gladio din Italia, prin organizarea de forțe paramilitare. Dar NATO rămâne în spatele acestor organizații care nu au fost niciodată chemate să reziste unei invazii sovietice, dar structurile lor au continuat să existe după prăbușirea Uniunii Sovietice. Ele au fost cele care au contribuit la Strategia tensiunii din Italia.
– Incidentul cu nava USS Liberty (1967)
– Zborul 103 Pan Am (1988)
– Bombele din apartamentele rusești
– Bombele din Oklahoma City (1995)
– Masacrul din Port Arthur (Australia) (1996)
– Zborul 800 TWA (1996)
– “Teoriile” conspirației atentatelor din 11 septembrie 2001 (2001). Atentatele din 11 septembrie 2001 au dus la proclamarea luptei Statelor Unite împotriva terorismului (musulman) și anularea unor drepturi civile cheie ale cetățenilor (înregistrarea convorbirilor telefonice de exemplu)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Madrid (2004)
– Controverse asupra atentatului cu bombă de la Londra (2005)

Principiul Hegelian al Manipularii isi face efectul !

Principiul Hegelian este o metoda psihologica, ce face parte din psihologia persuasiunii, prin care masele pot fi manipulate. Hegelianismul se refera la: TEZA (PROBLEMA) <-> ANTITEZA (REACTIE) <-> SINTEZA (SOLUTIE) ! Se planifica o Operatiune sub Drapel Fals, in urma careia oamenii sa fie socati, apoi folosindu-se de puterea mass-mediei, se induc oamenilor o serie de metode prin care “siguranta” lor va fi asigurata, iar una dintre aceste metode este si Legea “Big Brother”, care reprezinta imixtiunea Serviciilor Secrete, respectiv a guvernelor in viata privata a oamenilor, acestia fiind tratati ca posibili teroristi.

Nu uitati, in Octombrie 2003, in SUA, a functionat celebra lege Patriotic Act, semnata de criminalul de razboi, George W. Bush, in urma careia toti americanii au fost tratati ca posibili teroristi. Amintesc ca printre prevederile acestei legi erau urmatoarele aberatii:

– intrarea politiei ori a armatei pe proprietatea privata a unei persoane, FARA mandat,

– privarea de libertate si de avocat,

– torturarea legala pentru a obtine informatii,

In 2011, un judecator federal, a declarat aceasta mizerie de “lege”, drept “neconstitutionala.

Atentatul de la Charlie Heblo: serviciile secrete n-au regizat totul bine !

“Fiecare atentat îşi are teoriile sale ale conspiraţiei, iar atacul asupra sediului redacţiei săptămânalului satiric Charlie Hebdo, calificat drept un “11 Septembrie francez” de către Le Monde, nu scapă acestei reguli. În centrul speculaţiilor se află în special descoperirea cărţii de identitate a unui dintre cei doi suspecţi în maşina pe care au abandonat-o în nord-estul Parisului. Francetv.info trece în revistă diferite teorii care încearcă să pună la îndoială versiunea oficială.

La câteva ore după atacul de la sediul publicaţiei satirice, soldat cu 12 morţi, anchetatorii stabileau numele unuia dintre cei doi suspecţi datorită unei cărţi de identitate găsite în maşina pe care aceştia au abandonat-o în arondismentul 19, un Citroen C3 negru. Este cea a lui Said Kouachi, 34 de ani. De atunci, unele voci îşi exprimă uimirea faţă de această descoperire, punând la îndoială o astfel de neglijenţă din partea unor indivizi capabili de o asemenea stăpânire de sine, manifestată anterior. Pe Facebook, pe un cont intitulat “Eu nu sunt Charlie” se putea citi: “Tipii fură o maşină pentru a o utiliza cu scopul de a-şi comite crima şi, ca din întâmplare, unul dintre ei îşi lasă cartea de identitate în torpedou???”

Un internaut al Francetv.info foloseşte aproape aceleaşi cuvinte în comentariu. Mai multe ipoteze sunt luate în calcul de Nicolas Comte, din sindicatul Forţa Muncitorească din cadrul poliţiei, pentru a explica prezenţa unui astfel de indiciu. “Eroarea este umană” şi poate fi o simplă neglijenţă a suspecţilor care, cuprinşi de panică, şi-au lăsat maşina înşepenită într-un stâlp. Ei au comis astfel o altă stângăcie, greşind uşa în timp ce căutau redacţia Charlie Hebdo. Dacă aceşti indivizi sunt cunoscuţi de serviciile de informaţii, eventualul lor antrenament militar nu le conferă doar pentru asta experienţa unor criminali încrâncenaţi.

În imaginile video captate imediat după masacru, autorii lui pot fi văzuţi urcându-se într-un Citroen C3 negru. Acest vehicul a fost abandonat la câţiva km mai departe şi inspectat îndelung de poliţie. Dar, potrivit internauţilor, nu ar fi aceeaşi maşină, culoarea oglinzilor retrovizoare schimbându-se în timpul parcurgerii traseului.

Un alt internaut răspunde pe Twitter: “Oglinzile sunt argintii pentru că reflexiile sunt cele care le fac să-şi schimbe culoarea”. Cum subliniază şi L’Express, este vorba pur şi simplu de retrovizoare cromate, care strălucesc mai mult sau mai puţin, în funcţie de expunerea la lumină.

Pe înregistrarea cu poliţistul doborât nu apare sânge. Mai sordidă, o teorie potrivit căreia Ahmed Merabet nu ar fi murit sub tirurile teroriştilor circulă pe reţelele de socializare. Într-o înregistrare video realizată de amatori, acest poliţist, care a tăiat calea suspecţilor pe bulevardul Richard-Lenoir, a fost ucis cu sânge rece în timp ce se afla rănit la pământ. El primeşte totuşi un glonţ de Kalaşnikov în cap. Pe site-ul Wikistrike, este evidenţiată absenţa sângelui după impact: “Suntem oare într-o maşinaţiune orchestrată de guvern?”, se întreabă autorul articolului, denunţând “mai multe detalii tulburătoare”.

Pe Twitter, un alt internaut se miră: Nu este totuşi nicio îndoială că Ahmed Merabet şi-a pierdut viaţa în cursul acestui atac. În vârstă de 42 de ani, el aparţinea brigăzii VTT din comisariatul central al arondismentului 11.”[3]

5 motive ale operatiunii “Drapel Fals” de la Charlie Hebdo !

“1. A fost “inside job”

Una dintre teorii este ca atacul de la Charlie Hebdo a fost orchestrat dinauntrul publicatiei, intrucat atacatorii stiau cu precizie cand trebuie sa actioneze pentru a ucide cele mai importante tinte: Stephane Charbonnier (Charb) si Jean Cabut (Cabu), despre care se crede ca era cel mai bine platit caricaturist din lume.

Atacatorii au stiut exact cand sa patrunda in cladire pentru a-si prinde tintele in interior. Miercuri la Charlie Hebdo avea loc sedinta de redactie saptamanala si toti angajatii importanti se aflau acolo.

2. A fost un atac sub steag fals

Atacul sub steag fals ar fi fost conceput pentru a parea ca este comis de altcineva. Ar fi cateva indicii ca asa s-a petrecut atacul:

– Momentul atacului – teroristii reactioneaza la o caricatura postata pe Internet cu o ora inainte de atac, insa nu este suficient timp pentru ca acestia sa gaseasca sediul, sa se organizeze, sa faca planul, sa se pregateasca, sa se inarmeze si sa se echipeze;

– Glontul a ratat capul unui politist si a starnit praf cand a ricosat in peretii de ciment – nu tragi in ciment daca nu vrei sa fii ucis de un glont care a ricosat, deci este posibil ca politistul sa fi fost protejat de atacator;

– A fost un atac bine gandit, avand in vedere pregatirea militara, postura si miscarile atacatorilor;

3. CIA si Mossad-ul sunt implicate

Teoria steagului fals reluata din nou, de aceasta data implicand agentiile secrete straine precum CIA si Mossad.

Conspirationistii compara atacul din Paris cu cele din 2008 din Mumbai, cand s-a zvonit ca CIA si Mossad se afla in spatele celor 12 atacuri coordonate. Este mentionat arsenalul impresionant al atacatorilor de la Paris – arme automate si un lansator de rachete, insa nu este lamurit scopul unei asemenea actiuni.

4. Razboiul permanent

Unii cred ca un grup secret de persoane are influenta asupra evenimentelor la nivel global, ca acesta sponsorizeaza terorismul pentru a tine sub control tarile mai progresive ale lumii.

Teama este un important factor generator al razboiului si razboiul imbogateste oamenii. Terorismul este o buna modalitate de a justifica razboiul, argumenteaza sustinatorii acestei idei.

5. Yemen

Cei doi suspecti ce au deschis focul in redactia Charlie Hebdo, Cherif Kouachi si Said Kouachi, au legaturi cu terorismul din Yemen. Aceasta tara prezinta un interes strategic pe plan mondial, avand un punct de tranzit crucial pentru petrol, Bab el-Mandab.”[4]

Ziariştii francezi susţin că maşina folosită de teroriştii de la Charlie Hebdo este diferită faţă cea capturată de poliţie după ce au abandonat-o !

atentat franta

“Una dintre dovezile pe care au încercat să le aducă în sprijinul acestei idei este culoarea oglinzilor retrovizoare ale automobilului Citroen pe care teroriştii l-au folosit în atacul de la Charlie Hebdo.

Din primele imagini surprinse, acestea sunt de culoare deschisă. Criminalii au folosit acest automobil pentru a fugi de la redacţia săptămânalului şi l-au abandonat mai târziu.

Anchetatorii l-au ridicat pentru investigaţii, însă ziariştii francezi susţin că această maşină avea oglinzile negre, nu deschise la culoare, cum se observă în imaginile capturate în momentul în care aceştia au fugit de la redacţia săptămânalului Charlie Hebdo.

Imaginile îi contrazic însă. Din imaginile surprinse se poate observa că partea superioară a oglinzilor este metalizată, exact ca la maşina pe care atacatorii au folosit-o pentru a fugi de la redacţia săptămânalului.”[5]

Imaginile nu contrazic nimic, jurnalisti propagandisti ! Imaginile vor arata in continuare toata aceasta regie, prost facuta ca si la 11 septembrie 2001.

6 semne de intrebare care ne arata, de fapt, o regie proasta !

10906474_10152722573768842_7039850470646315075_n

“1) Cam mult curaj pentru cel care a filmat de sus de la balcon o parte din operaţiunea teroristă. Dacă-l vedeau teroriştii, îl secerau instantaneu. Nu ştiu cu ce-a fost filmat, dar videoclipul pare a fi bine realizat. S-au făcut şi zoom-urile necesare… Când eşti martorul unor asemenea scene şocante, nu cred că ai puterea să filmezi liniştit toată operaţiunea, ştiind că oricând ai fi putut fi prins şi omorât.

2) La un moment dat, un terorist se îndreaptă spre poliţistul francez (care se afla jos, fiind deja impuşcat) spre a-i da un glonte în cap. O face de la o distanţă foarte mică (să spunem 1 metru). Totuşi, avem de-a face cu o armă automată Kalaşnikov… de la distanţa aceea, un glonte ar fi trebuit să-i explodeze craniul poliţistul şi să vedem numai sânge pe jos. Nimic din toate acestea nu s-au întâmplat!

3) De fapt, dacă priviţi atent videoclipul, veţi observa că teroristul trage mai degrabă pe lângă capul poliţistului, decât în cap! S-ar putea să fie o simplă iluzie optică, dar totuşi…

4) E tare ciudată poziţia capului poliţistului, după ce a fost tras glontele. Capul nu “explodează”, nu tremură, ci pur şi simplu cade, ca şi cum poliţistul juca într-o piesă de teatru.

5) Cum de întreaga stradă în care s-a filmat această secvenţă pare că nu are niciun trafic? S-a ales special o asemenea stradă, în care traficul rutier se pare că e egal cu zero?

6) Fumul de la împuşcătură pare a fi prea alb. S-au tras cu gloanţe oarbe!?

Sunt doar câteva semne de întrebare… Asta nu înseamnă că atentatul terorist nu a fost real… a fost extrem de real, numai că această filmare ar fi putut fi înscenată, pentru a crea un impact emoţional extrem de mare. Să vezi împuşcat un om de la mică distanţă, nu-i un lucru uşor de înghiţit…”[6]

Doi teroristi au vorbit cu jurnalistii postului BFMTV inainte de tragicul eveniment !

“Cele două luări de ostatici din Franţa ar fi fost coordonate. Cel puţin asta a declarat unul dintre atacatori pentru jurnaliştii postului BFMTV, cu câteva ore înainte să fie ucis.

Este vorba de bărbatul care a luat ostatici în magazinul din Paris. Acesta le-a spus la telefon ziariştilor că face parte din organizaţia Statul Islamic şi că ar fi convenit cu fraţii Kouachi ca cele două atacuri să se petreacă în acelaşi timp. Mai exact, planul prevedea ca el să ucidă cât mai mulţi poliţişti, iar fraţii Kouachi – pe jurnaliştii de la “Charlie Hebdo”. Pe de altă parte, unul dintre aceştia din urmă a declarat că face parte din organizaţia al-Qaida, iar ziariştii ar fi luat legătura cu el în momentul în care au sunat la imprimeria în care avea loc luarea de ostatici.

Chérif Kouachi, unul dintre autorii atacului comis la sediul revistei Charlie Hebdo, a sunat la postul BFMTV înainte de a muri și a declarat că făcea parte din organizația teroristă Al-Qaida.

– Vă spun că noi suntem apărătorii Profetului. Eu, Cherif Kouachi, am fost trimis de Al Qaida în Yemen. Am mers acolo şi am fost finanţat de Anwar al Awlaki.

– Acum cât timp?

– Cu mult timp înainte ca el să fie ucis. Allah să aibă milă de el.

La rândul sau, Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris și presupusul asasina al polițistei omorâte în zona Montrouge din Paris, afirma, într-o înregistrare, ca s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie Hebdo și că face parte din grupul terorist Stat Islamic.

– Aveţi vreo legătură cu fraţii Kouachi care au atacat redacţia Charlie Hebdo?

– Da, ne-am sincronizat pentru a derula aceste operaţiuni.

– În acest moment, ţineţi legătura cu ei?

– Nu.

– Urmaţi un scenariu, un plan comun?

– Nu. Ne-am sincronizat doar la început. Asta a însemnat că ei au început cu atacul de la Charlie hebdo, în timp ce eu am început să atac poliţişti.

Atât Amedy Coulibaly, cât şi cei doi fraţi Kouachi au fost omorâţi de forţele de intervenţie franceze în urma asaltului pe care aceştea l-au declanşat concomitent asupra celor două locaţii unde se aflau teroriştii.”[7]

Documentarul Terrorstorm – manipularea terorista globala !

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate