oscarul romanilor

Oscarul românilor. Eșec intuit încă de anul trecut.

in Articole/Evenimente/ShowBiz de

La Gala premiilor Oscar de anul acesta, România a tras din nou lozul necâștigător cu inevitabilul mesaj „mai încearcă o dată”. Cu toate acestea, țara noastră se poate mândri că printre câștigători se află și un actor român. Levente Molnár, născut la Baia Mare și angajat al Teatrului Maghiar din Cluj Napoca, face parte din distribuția filmului maghiar „Son of Saul”, câștigătorul premiului Oscar la categoria „Cel mai bun film străin”.

Propunerea României, la Gala Oscar 2016, a fost lungmetrajul „Aferim” în regia lui Radu Jude, un film istoric a cărui acțiune se petrece la începutul secolului al 19-lea. În ciuda eșecului de la Oscar, „Aferim” se poate lauda cu premiul „Ursul de Argint” pentru cea mai bună regie la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin.
Încă de anul trecut, producătorul filmului „Aferim”, Ada Solomon, a recunoscut ca și rival puternic în competiția Oscar, producția „Son of Saul”.

„Sunt aproape sigură că un concurent foarte puternic în acest an este este filmul maghiar Son of Saul” (sursa: Mediafax)

România participă la gala Oscar încă din anul 1967, dar nu a reușit niciodată performanța unui premiu.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web