Oţetul aromat Hypericum.
Compoziţie: oţet din vin obţinut prin fermentaţie naturală şi plantele medicinale: Roiniţă (Melissae herba), Zmeur (Rubii idaea folium), Măceş (Coţet din vin obţinut prin fermentaţie naturală şi plantele medicinale: Roiniţă (Melissae herba), Zmeur (Rubii idaea folium), Măceş (Cnosbati fructus), Salcâm (Pseudacaci flores), Menta (Menthae piperiti folium), Afin (Myrtilli fructus).
Recomandări şi mod de folosire: 1 lingură oţet pe zi, în salate, ciorbe, siropuri naturale sau adăugat în apă, pentru stimularea digestiei este tonic şi vitaminizant.
Extern: frecţii în dureri reumatice, nevralgii. Se poate asocia cu administrarea de ceai depurativ pe cale internă, Bitter Taina Plantelor pe cale internă şi externă.
Producător Hypericum Baia Mare Str Piaţa Revoluţiei nr 3/26 Laboratoare com Deseşti Jud Maramureş tel 0744279284