Oţetul aromat Hypericum

in Chimie/Enciclopedie

otet-antistres_10386

Oţetul aromat Hypericum.

Compoziţie: oţet din vin obţinut prin fermentaţie naturală şi plantele medicinale: Roiniţă (Melissae herba), Zmeur (Rubii idaea folium), Măceş (Coţet din vin obţinut prin fermentaţie naturală şi plantele medicinale: Roiniţă (Melissae herba), Zmeur (Rubii idaea folium), Măceş (Cnosbati fructus), Salcâm (Pseudacaci flores), Menta (Menthae piperiti folium), Afin (Myrtilli fructus).

Recomandări şi mod de folosire: 1 lingură oţet pe zi, în salate, ciorbe, siropuri naturale sau adăugat în apă, pentru stimularea digestiei este tonic şi vitaminizant.

Extern: frecţii în dureri reumatice, nevralgii. Se poate asocia cu administrarea de ceai depurativ pe cale internă, Bitter Taina Plantelor pe cale internă şi externă.

Producător Hypericum Baia Mare Str Piaţa Revoluţiei nr 3/26 Laboratoare com Deseşti Jud Maramureş tel 0744279284

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*