otet_de_levantica

Oţetul de levănţică

in Sanatate de

otet_de_levantica

Se folosesc florile de levănţică preferabil proaspete.

Se pune 6-8 linguri de plantă mărunţită (preferabil proaspătă) la 500 ml oţet preferabil de mere. Se ţine apoi timp de 15 zile agitând des sticla. Se filtrează după perioada aceasta şi se pune în sticle de capacitate mai mică.

Este un foarte bun relaxant, folosit extern în cazurile de surmenaj fizic şi intelectual, anxietate (stări de teamă fără motiv), stări de agitaţie la copiii, insomnie. În arsuri uşoare (de gradul I şi II) oţetul de levănţică este excelent calmant şi ajută la refacerea rapidă a pielii. Folosit intern 4 linguriţe pe zi, este un remediu excelent contra problemelor biliare (dischinezie, colecistită) şi contra infecţiilor cu giardia lamblia

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Sanatate

legume-sanatoase

LEACURI LA PLATOU

Toată lumea povesteşte despre superalimente, despre mâncarea super-sănătoasă! Nimic de zis, aşa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web