Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

OZN-urile vazute sunt nave ale CIA

in Curiozitati

Ceea ce William Cooper, John Todd, Springmeier au afirmat acum cativa ani, incepe sa iasa la iveala. SUA a pregatit de la inscenarea din 1947 numita incidentul Roswell un program de “invazii extraterestre”, ca sa aibe motiv sa tina lumea in teama si frica permanenta dupa ce nu vor mai crede in povestile cu terorismul fabricat. Dupa cum au afirmat si fosti oameni care au lucrat in guvernul american, ultima carte pe care o joaca elitele sunt “invaziile extaterestre”, ca sa aiba cum sa explice anumite evenimente biblice ce se vor petrece in viitorul apropiat. Spalarea pe creier cu amenintarea extraterestra ruleaza acum in mass media si cinematografie de peste 40 de ani, iar ca bonus au pus si biserica catolica sa confirme ca acesti extraterestrii ar putea fi fratii nostri, desi cartea lui Enoh si Biblia ne spun clar cine sunt aceste entitati.

CIA şi-a făcut în 2014 cont pe Twitter şi a început să posteze diferite imagini interesante. Cel mai popular mesaj a fost un document de 272 de pagini în care se arată că agenţia a fost în spatele unor momente puse pe seama extratereştrilor.

Documentul a fost publicat de CIA pe Twitter în iulie şi vorbeşte despre avionul-spion U-2 şi cum acesta a dus la majoritatea „apariţiilor“ extraterestre pe care oamenii le-au raportat în Statele Unite între 1954 şi 1974.

CIA a dus avioanele U-2 la 18 kilometri altitudine şi zbura cu ele deasupra ţărilor-ţintă, cum ar fi Uniunea Sovietică. În acel moment, aviaţia civilă şi cea militară zburau la altitudini mult mai mici. Multe persoane considerau la vremea respectivă că oamenii nu pot ajunge la o asemenea altitudine şi, pentru că programul era secret, puneau totul pe seama extratereştrilor.

„Controlorii de trafic au început să raporteze din ce în ce mai multe apariţii“, se arată în documentul postat de CIA. Până în 2013, misiunile cu U-2 şi existenţa acestui avion erau clasificate. Practic, nimeni în afară de CIA nu ştia detalii despre avionul acesta de spionaj. Acum doi ani, CIA a declasificat o serie de documente care au dus la apariţia unor informaţii fascinante, cum ar fi existenţa Zonei 51 în Nevada şi folosirea ei pentru proiecte complexe.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate