buzau Podea

Pacienții fără discernământ folosiți drept cobai de o doctoriță psihiatru, care primea 350 de euro pe caz

in Articole/Justitie de
La Spitalul Clinic Județean Arad, Secția de Psihiatrie, o femeie care a depus Jurământul lui Hippocrate și-a bătut joc de zeci de pacienți, experimentând pe ei medicamente ale unor firme private. Pentru acest efort, doctorița Delia Podea era răsplătită cu 350 de euro pentru fiecare caz.
 
Din dovezile procurorilor, reiese că această activitate de îmbogățire fără prea mult efort, a avut loc timp de 1 an. Doctorița Podea are pe conștiință decesul unui pacient și încercarea de sinucidere a altui pacient în urma supunerii la experimente cu medicamente. 

Starea pacienților transformați în cobai se agrava brusc după ce li se făcea tratamentul medicamentos. Dar, doctorița care făcuse o afacere din meseria ei și călcase în picioare Jurământul lui Hippocrate nu se speria. Ea, era acoperită. Știuse să obțină semnătura pe declarația privind consimțământul participării la studiu prin două mari înşelătorii: fie prezenta documentul pacienților sau în cazul pacienților fără discernământ, aparținătorilor acestora, drept acord pentru prelevarea unor probe biologice sau efectuarea unor analize, fie contrafăcea semnătura. 

Femeia a reușit prin activitatea ei, mai ales cea infracțională să strângă aproape 250.000 de euro în două conturi bancare, două terenuri și o casă în județul Arad, bunuri în valoare de 91.400 de euro și 22 de tablori. 

Mare parte din avere a fost pusă sub sechestru iar doctorița fără suflet este arestată preventiv. Sperăm să primească o pedeaps
ă  pe măsura abuzului făcut asupra unor oameni bătuți deja de soartă si să se gândească că a calcat în picioare Jurământul lui Hippocrate in care se face o referire speciala la ceea ce ea a nesocotit:Nu voi prescrie niciodată o substantă cu efecte mortale, chiar dacă mi se cere”(…).

 

 

buzau Podea

loading...

Ultimile din Articole

mama-5610

EXTIRPARE DE AMIGDALE

Un chirurg vizitează o tânără blondă după operație. Ea era trează, așa
Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web