Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Pădurarii, tot mai agresaţi de tăietorii ilegali de lemne!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Zilele trecute s-a petrecut al şaptelea caz de agresiune asupra unui lucrător silvic, angajat al Regiei Nationale a Padurilor – Romsilva.

   Un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Pucioasa–Direcţia Silvică Dâmboviţa, a fost agresat recent de un grup de indivizi surprinşi în timp ce taiau ilegal lemn din fondul forestier de stat, anunţă un comunicat al Romsilva. Angajatul a fost nevoit să fie internat la Spitalul Judeţean din Târgovişte, fiind diagnosticat cu multiple leziuni la picioare şi în zona toracică.

   Atacurile asupra pădurarilor au loc pe fondul sporirii acţiunilor de pază şi a controalelor. Alte agresiuni, precizează comunicatul, au avut loc pe raza Ocoalelor Silvice Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, Dolhasca şi Marginea din judeţul Suceava, Bocşa Montană judetul Caraş-Severin şi Tîrgu Mureş. În patru din aceste cazuri, personalul silvic agresat a necesitat ingrijiri medicale. în toate cazurile de agresiune au fost deschise dosare de urmărire penală pentru vătămare corporală sau ultraj.

   „Pe parcursul anului trecut, alţi 22 de angajaţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor-Romsilva, au fost agresaţi în timpul acţiunilor de pază şi control în fondul forestier de stat„, spune acelaşi comunicat. (credit foto: Romsilva)

DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web