panama

Panama, cel mai mare scandal din istorie provocat din răzbunarea unei femei

in Evenimente/Stiri online de

Scandalul paradisului fiscal din Panama, unde firma de avocatură Mossack Fonseca a ajutat la stocarea banilor oamenilor grei din lume, ia amploare.

panamapapers

Potrivit ProTv, care citează un site din Caraibe, scurgerea de informații s-a datorat răzbunării unei femei maltratate, iubita unui șef din firma de avocatură. Documentele din Panama au scos la iveală nume importante ale lumii, printre care și președintele Rusiei Vladimir Putin. Prima victimă oficială a scandalului este premierul Islandei, Sigmundur David, care și-a depus demisia în urma presiunii făcute asupra lui, de către colegii de guvernare.

În România, ANAF și DIICOT intervine în forță în acest scandal, care au confirmat că peste 100 de români sunt implicați în cel mai mare scandal al lumii.

loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Evenimente

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web