Pe el il vezi zilnic la TV! Uite cum arată soția lui Busu de la meteo? Este actriță!

in ShowBiz

Florin Busuioc este unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori TV. Chiar dacă el apare zilnic la tv puţini ştiu cum arată soţia lui.

198576_197080896991400_4660083_n_25862500

Liliana Busuioc este femeia alaturi de care, de ani buni, Florin Busuioc imparte si bunele si relele. Cei doi au impreuna doua fetite superbe: Natalie de 10 ani si Catinca de 5 ani.

sotie-florin-busuioc-poza_98197800

Liliana Busuioc este casatorita de ceva timp cu Busu, iar cei doi au impreuna doua fete.

Liliana este si ea actrita, dar cariera ei nu a fost foarte stralucita. A jucat intr-un singur film, un scurt-metraj numit “Fantana fermecata”, filmat in 2014, sotia lui Busu avand un rol secundar.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.