Impăratul torturii

Persoane care s-au nascut cu super-puteri, incredibile, dar reale

in Curiozitati de

Din perspectiva felului in care au fost creati, oamenii sunt, cu totii, la fel. Desigur, in unele limite relativ tolerante: insa, niciun om nu poate, de pilda, sari de 10 ori mai sus decat altul. Suntem mici variatiuni ale unui tipar unic. Cei mai multi dintre noi. Pentru ca, cercetand, vom constata cu stupoare ca exista cativa indivizi, extrem de rari, care tind sa se abata surprinzator de mult de la “matrita”, intr-o directie sau alta. Nu este vorba despre oameni cu patru maini si cu doua capete sau de indivizi cu un al saselea simt, ci de persoane ale caror simturi si capacitati tipic umane se manifesta la un nivel, uneori“supereroic”, comparabil cu cele din lumea animala sau din fanteziile noastre.

1. Omul care vorbeste cu leii

Kevin Richardson are un dar mai rar: el este capabil de sa comunice cu leii, gheparzii și alte animale fioroase. El isi petrece timpul cu prădători din Africa majoritatea timpului.

62

2. Magneto!

Liew Thow Lin este un om în vârstă 70 ani, care a descoperit ca poate atrage metalul cu corpul său. El a atras chiar o mașină cu darul său. Cel puțin el este sigur de ca nu va pierde cheile.

53

3. Omul care nu doarme niciodată

Acest om bătrân de 64 ani, pe nume Ngoc Thai nu poate să doarmă din 1973. Lipsa de somn pare a fi o afectiune fizica sau psihice. Acesta lucra cu program de noapte intr-o exploatatie unde si traieste. El a refuzat sa mearga in strainatate pentru a face teste, el nu si-a parasit satul de 60 de ani.

101 (1)

4. Super inteligenta

Daniel Tammet este un om super inteligent. El are sindromul Asperger, o formă de autism. Ele este unul dintre marii genii in viata, a recitat pe de rost și fără probleme primele 22514 cifre ale Pi, în ordine și fără erori, în 5 ore și 9 minute. Mai mult decât atât, el vorbește zece limbi: engleză, franceză, islandeză – învățate în patru zile. Și, în cazul în care nu a fost suficient, in 10 de ani, el a inventat chiar limba lui, care se numeste Manti.

92

5. Tim Cridland nu simte nici o durere. Multi oameni de stiinta au studiat cazul lui, dar nici unul nu a reușit să explice imunitatea lui la durere. Deci, dacă doriți să il chinuiti sau sa-l loviti, puteți pierde timpul.

Impăratul torturii

6. Ochiul de tigru

Claudio Pinto are capacitatea de a marii ochii la 95% din orbita lor.

Ochiul de tigru

7. Omul care poate manca orice

Michel Lotito sa nascut cu un stomac al carui pereti sunt de două ori mai grosi ca cei ai oricarui om. El isi permite să mănânce aproape orice. El a mâncat deja metal, sticlă, plastic.

Mananca orice

8. Contorsionist-ul

Daniel Browning Smith este un contorsionist celebru. Acesta arată talentul său în emisiuni TV americane și Cirque du Soleil.

contorsionist

9. Omul cu dinți de oțel

Rathakrishnan Velu are capacitatea de trage ce vrea cu dinții. El a reusit a trage un tren cu dinții (da, există un record mondial pentru asta …).

Omul cu dinți de oțel

10. Omul cu „gura mare”

Francisco Domingo Joaquim poate deschide 16.9cm gura. Noi râdem cu bucurie alaturi de el.

omul cu gura mare

 

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din Curiozitati

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web