Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Piedone liber să candideze la Primărie. Asociația Colectiv pusă la pământ

in Evenimente/Politic/Stiri online

Pe fondul dramei petrecute la Clubul Colectiv de anul trecut, membrii asociației Colectiv GTG 3010 au anunțat protestul împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone la Primăria sectorului 4 din Capitală.
În acest scop au fost depuse zeci de contestații, care au fost respinse de către instanță. Avocații fostului edil au fost susținuți și de procurori. Decizia judecătorească, care nu este definitivă, îi permite fostului primar să încerce să își recâștige funcția, dacă va fi ales, după ce anul trecut a declarat că se retrage din politică și demisionează din vină morală.
„Am încercat să aducem toate argumentele pe care le-am avut pentru a respinge această candidatură. Din punctul nostru de vedere este un atac la buna desfăşurare a societăţii această candidatură. Vom continua să facem demersuri pe toate căile posibile”, a declarat pentru presă, Victor Dobre supraviețuitor al tragediei.

De asemenea, au fost depuse alte zeci de plângeri împotriva candidaturii lui Cristian Popescu Piedone și cel mai probabil, acestea din urmă vor fi investigate în cursul săptămânii viitoare. Deocamdată Biroul electoral al Sectorului 4 a validat candidatura lui Cristian Popescu Piedone, iar campania electorală a acestuia are undă verde din partea autorităților.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate