337_5

Piesa ” Da mama, sunt beata” a Deliei este PLAGIAT! Ascultă aici varianta ORIGINALĂ

in ShowBiz de

Piesa Deliei ” Da, mama ” se bucura de un succes enorm, aceasta a adunat in doar o zi de cand este pe Youtube aproape 3 milioane de vizualizari.

Mircea Badea o acuza pe Delia cum ca ar fi plagiat melodia lui Eminem ” Sing For The Moment „, insa un expert de la conservator spune : desi primele doua fraze din „Da, mama“ si „Sing For The Moment“ se aseamana, „ca traseu armonic, piesele nu au legatura“.

Sabin Penea, absolvent al Conservatorului Bucureşti, fost basist al trupei Timpuri Noi, violonist, câştigător a multiple concursuri internaţionale de muzică de cameră şi primviolonist la Solartis Quartet, a analizat şi comparat, pentru Europa FM, single-ul Deliei, „Da, mamă“, cu piesa „Sing For The Moment“ a lui Eminem, care foloseşe linia melodică a piesei „Dream On“ de la Aerosmith. Acesta susţine că, deşi primele două fraze din „Da, mamă“ şi „Sing For The Moment“ se aseamănă, „ca traseu armonic, piesele nu au legătură“.

Citeste si: Mircea Badea, război cu Delia

Uite si cele doua melodii! Gasesti vreo asemanare?

Citeste si: Mircea Badea nu are voie să se mai enerveze. Prezentatorul se pare că riscă să facă un atac cerebral.

loading...
Loading...

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Ultimile din ShowBiz

Mergi SUS

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web