Plajele virgine, comorile de la Marea Neagra. Care sunt ultimele plaje

in Turism

Redescoperă comorile de la Marea Neagră! Care sunt plajele virgine de la noi din ţară

Mulţi dintre tineri adoră aglomeraţia şi atmosfera extravagantă din Mamaia, însă dacă te-ai plictisit de zarva de pe litoral şi îţi doreşti o vacanţă liniştită la malul mării, alege plajele virgine, acele comori ale Mării Negre, ce impresionează privirile oricui încă de la prima vedere.

618x464_1437392646858fde1d

Care sunt ultimele plaje de la Marea Neagră, află mai jos:

Plaja Corbu

Una dintre cele mai frumoase destinaţii de vacanţă de la malul mării este, fără îndoială, Plaja Corbu. Situată între staţiunile Mamaia, Năvodari şi Delta Dunării, aceasta esste o adevărată oază de linişte, unde vei avea posibilitatea de a-ţi încărca bateriile cu succes.

                                                                                                                                                                                    Plaja din Corbu, Marea Neagră

Plaja din Vadu

O plajă virgină, dar greu accesibilă este Plaja din Vadu. Totuşi, cei care se vor înarma cu răbdare şi vor ajunge în acest loc minunat, desprins parcă din Rai vor avea posibilitatea de a se bucura de apa albastră şi de plaja lată, dotată cu nisip fin.

Plajă din Vadu, Marea Neagră

Gura Portiţei

Chiar dacă este o fâşie mică de nisip, Gura Portiţei este o plajă superbă, ce îşi întâmpină vizitatorii cu o privelişte pe cinste şi cu nisip fin. Mai mult de atât, plaja dintre Marea Neagră şi lacul Goloviţa este greu accesibilă, însă nu are cum să nu treacă neobservată.

Plajă Gura Portiţei, Marea Neagră

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.