Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Plante pentru baie de la Fares

in Educational/Sanatate
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aqua viva- băi energizante şi revigorante- mixtură de plante (sulfină, muguri de pin, lavandă, mentă sălbatecă) Tablete de sare cu esenţă de flori şi coloranţi admişi.- Stări de oboseală, astenie, surmenaj fizic şi psihic. Săculeţ a 82 g.

Aqua Pura- băi pentru afecţiunile pielii-mixtură de plante(muşeţel, gălbenele, urzică, nuc-tablete de sare cu ulei esenţial de portocale şi coloranţi admişi.- dermatoze, copii, adulţi- săculeţ 82g.

Aqua Dolores- băi pentru dureri reumatismale- mixtură de plante, salcie, coada calului, muguri de pin, mesteacăn, mentă-tablete de sare cu ulei esenţial de pin şi coloranţi admişi- reumatism degenerativ, reumatism articular, stări după fracturi consolidate prin tratament- săculeţ 82 g.

Aqua Sante-băi pentru răceală şi gripă- mixtură de plante(salcie, coada calului, muguri de pin, mesteacăn, mentă-tablete de sare cu uleiuri esenţiale de mentă şi eucalipt şi coloranţi admişi- infecţii ale căilor respiratorii superioare, stări gripale, răceli, guturai. Săculeţ 82g.

Aqua Calmelo- băi relaxante calmante- mixtură din plante(hamei, lavandă, sulfină, tei- tablete de sare cu ulei esenţial de lavandă şi coloranţi admişi- insomnie, stres, depresie- săculeţ 82 g.

Alte băi:

Băi de nuc: se folosesc din cele mai vechi timpuri. Se pune 1 mână de frunze la 2 litri de apă şi se fierbe apoi timp de 20 minute. Se strecoară în cada de baie unde se mai pune şi 500 ml sare. Sunt foarte utile împotriva stărilor de slăbiciune sau infecţioase, de asemenea sunt un bun remediu pentru copii scrofuloşi predispuşi la TBC şi în general pentru copiii mici limfatici. Frunzele se pot aduna în iunie, iulie.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Educational

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate