Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Planuri de viitor

in Diverse

N-am mai scris pe aici aşa des în ultimul timp. Nu am mai avut chef. Asta e. Lucrurile se mai schimbă. Nimic nu e constant. Nu aveţi cum să vă aşteptaţi ca eu să mă trezesc în fiecare zi la fel, şi să mă taie de trei ori pe săptămână să iau ceva la mişto pentru amuzamentul vostru. Am alte planuri pentru viitorul apropiat.

Spre exemplu, vreau să-mi schimb părul facial. Aş vrea să-mi las perciuni, dar în continuare nu pot. Am văzut fete cu mai mult păr pe sfârcuri decât îmi creşte mie în zona perciunilor. Aşa că o să-mi schimb ciocu’. O să las doar un smoc de blană mic, fix sub buza de jos. Pentru că nimic nu zice „artist, posibil violator”, mai tare decât un smoc de blană fix sub buza de jos.

Dup-aia vreau să îmi fac un tatuaj. Ştiu ce, da’ nu vă spun, că sunteţi maimuţe şi vă duceţi repede să mă copiaţi. Nu, nu e un craniu în flăcări cu un şarpe care iese pe ochiu stâng şi ţine un trandafir în gură. Nu m-am hotărât încă unde să mi-l fac. Că dacă ţi-l faci prea vizibil, cum ar fi pe încheietura mâinii, te resemnezi cu faptul că absolut orice căcănar cu care o să ai o conversaţie mai mare de 5 minute în următorii 70 de ani o să te întrebe ce înseamnă tatuaju’ ăla. Şi nu. Nu vreau să am conversaţia asta cu câtva mii de căcănari pe parcursul vieţii mele. Iarăşi, dacă îl faci într-un loc prea ascunse, e naşpa. Numai târfele au tatuaje în locuri intime. Deci trebuie să găsesc un echilibru.

Aş vrea să-l găsesc pe Dumnezeu pentru câţiva ani, să mă fac sihastru şi să mă duc în peşteră. Să conversez cu îngerii până îmi dau seama că sunt complet nebun şi îmi revin. Nu e absolut un plan, dar sunt sigur că două lucruri o să-şi găsească inevitabil loc în inima mea într-o zi: Iisus Hristos şi colesterolul. Pentru că mă consum prea mult să găsesc înţeles în lucruri. Pentru că într-o zi o să fiu prea cocoşat de viaţă să mai pot menţine o direcţie logică, când totul în jurul meu e pişat în vânt, fără sens. Şi atunci o apelez şi eu la soluţia cea mai simplă, ca orice laş ordinar: „E unu’ omnipotent şi omniscient, şi are un plan, ăsta e sensul”. Măcar pentru câţiva ani, până o să-mi revină energia de a încerca să am un sens într-o lume care nu are. Se mai consumă şi asta.

O să încec să găsesc mistica „a patra gaură”. Am auzit că anumiţi maeştri ai centaurimii au reuşit să descopere la femei a patra gaură în care poţi să o bagi, pentru plăceri inestimabile. Un loc fantastic şi secret pe care femeile îl ascund cu dârjenie de noi. O să găsesc acest Graal al sexului în numele cromozomului y. Simt că e un lucru pe care pot să-l fac pentru omenire.

Dar nimic nu se schimbă brusc. Brusc doar îţi dai seama că te-ai schimbat. Nu mai sunt acelaşi care eram acum 3 ani. Nici nu aş putea să-l recunosc pe omul ăla. Sunt doar curios cine o să fiu peste alţi trei. Om trăi şi om vedea. Doar suntem cu toţii limitaţi de condiţia asta umană. Nu avem de ales. Mi-o reveni umorul în câteva zile.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Diverse

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate