Platou cu aperitive

in Aperitive

Ingrediente: doua salate verzi, 8 bucati de paine prajita, 8 cartofi mari, 3 morcovi, 100 g masline negre, 2 gogosari din muraturi, 3-4 capatani de usturoi, boia iute, sare, piper.
Mod de preparare: Pe un platou mai mare se aranjeaza frunzele spalate de salata verde. Peste salata se pun feliile de paine prajita (se socotesc doua felii pentru o persoana). Cartofii se fierb, se curata si se taie in rondele care se asaza peste feliile de paine prajita. Gogosarii si morcovii se taie in cubulete si se adauga peste cartofi. Se face apoi un mujdei concentrat din 3-4 capatani de usturoi, la care se adauga o lingurita de boia iute si trei lingurite ulei. Mujdeiul se toarna peste legume. Se pune atata mujdei, pana cand bucatile de paine prajita sunt acoperite in intregime. Se adauga maslinele si mararul taiat marunt. Se serveste dupa ce a stat la frigider o ora.

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem.

Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.