Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

POATE SA FIE BUNICA, BUNICUL, MAMA SAU TATAL TAU. DE CE NU FACI NIMIC PENTRU EI?

in Spiritualitate

IN ROMANIA ANULUI 2016 EXISTA O BATRANA CARE TRAIESTE CU O PENSIE DE 3 LEI/LUNA

Intreabare: Se poate trai cu o pensie de 3 lei/luna?
O batrana din Mehedinti, Elisaveta Stoican, are la 75 de ani si o pensie de urmas de 3 lei/luna. Fiul acesteia nu are venituri.

Cand vine postasul cu pensia, femeia are o adevarata problema, sa cumpere paine, sau sa cumpere lumanari?
Pensia i-a ramas de la sotul ei, care primea 6 lei pentru ca lucrase in armata. Deoarece el a decedat, batrana are aceasta infima suma de bani si ridica din umeri, spunand resemnata:”daca asa-i legea”….

INTREBARI FARA RASPUNS:
De ce nu se face nimic pentru aceasta bunica din Mehedinti? De ce nu se face nimic pentru toti batranii care au pensii extrem de mici? De ce nu se face nimic, pentru trecutul acestei tari, care respira prin porii bunicilor nostri?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Spiritualitate

BRUMAR ADUCE SANATATE

Pâș-pâș-pâș pe furis, Doamna Toamna isi cam ia talpasita. Si lasa loc,
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate