Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Poate suna ciudat, insa forma buricului tau poate indica daca suferi de o anumita boala.

in Sanatate

Buricul (ombilicul) este cicatricea care rămâne după ruperea cordonului ombilical al nou născutului. Forma acestuia poate fi influenţată atât genetic, dar mai ales, de felul în care medicul care a efectuat naşterea taie cordonul ombilical. 

Forma buricului poate anunta pericolul unei boli incipiente Afla ce indica

                                                                     FOTO: SECRETELE.COM

Buricul sau ombilicul este cel care ne leaga de mama in timpul vietii intrauterine, asigurandu-ne aportul de substante nutritive necesare dezvoltarii. Dupa nastere, odata cu taierea cordonului ombilical, buricul poate capata diverse forme, fiind fie infundat, fie proeminent. Grecii antici au pus la punct o metoda de divinatie pe care au transformat-o intr-o stiinta, omfalomantie, ei putand descoperi trasaturile de caracter ale unei persoane in functie de cum arata obilicul lor.

Cine ar fi crezut că exact partea corpului care nu are niciun fel de utilitate poate spune atât de multe lucruri despre personalitatea noastră?

1. Buricul orizontal – are o formă ovală, ocupând mai mult spațiu pe lungime decât pe lățime. Dacă şi buricul tău arată astfel înseamnă că ai o personalitate complexă și că ești capabilă de a experimenta o paletă largă de emoții. Este bine să îți îngrijești sănătatea, pentru că există riscul de a te îmbolnăvi pe fond nervos. Durata medie de viață este de 68 de ani.

2. Buricul vertical – are o formă ovală, ocupând un spațiu mai mare pe înălțime. Nu îţi lipseşte încredere, eştio persoană stăpână pe situaţie, dar şi generoasă. Faptul că ești o persoană echilibrată emoțional te ajută să îți păstrezi o stare bună de sănătate, ceea ce înseamnă că durată medie de viață este de 75 de ani.

3. Buricul proeminent – este cel care indică o persoană deschisă, plină de entuziasm, care știe să se bucure de cele mai mici lucruri pe care destinul i le oferă. Durata medie de viață a unei astfel de persoane este de 72 de ani.

4. Buricul concav sau adâncit – spune despre tine că ai o fire precaută, că ești sensibilă și că te îngrijorezi adesea fără motiv. Din această cauză, este posibil să ai probleme de sănătate odată cu trecerea timpului, deci este bine să te îngrijești. Durata medie de viață este de 65 de ani.

5. Buricul descentrat – dacă ai buricul ușor descentrat și asimetric, înseamnă că îți plac aventurile și riscurile, că vrei să înveți mereu ceva nou și că ești capabilă de trăiri emoționale deosebite. Durata medie de viață este de 70 de ani.

6. Buricul rotund – este tipic persoanelor echilibrate, retrase și stăpâne pe sine. Durată medie de viață este de 81 de ani.

Tu în ce categorie te încadrezi?

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate